Denne bloggen må skifte navn

Jeg har siden november ledet arbeidet med å omorganisere styringsstrukturen i NRK Kringkasting. Denne divisjonen har ansvaret for NRKs radio- og tv kanaler og vårt tilbud på Internett.  P3-sjef Marius Lillelien har i denne perioden fungert som radiosjef. Nå har vi bestemt oss for en ny struktur som innebærer at vi fra 1.april ikke lenger skal ha en radiosjef eller tv-sjef i NRK. Det betyr at jeg ikke går tilbake i funksjonen som radiosjef,  og at Marius Lillelien fungerer perioden frem til 1.april. Jeg skal bringer videre de spørsmålene som kommer i denne bloggen om radio og som han bør svare på.  Utover det har jeg tenkt å fortsette denne bloggen med fokus på radio,  men under nytt navn og kanskje noen andre teamer innenfor mediesektoren.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

En kommentar til Denne bloggen må skifte navn

  1. Mussolini sier:

    NRK har blitt en radikal, totalitær politisk ideologi som kombinerer elementer fra korporatisme, anti-liberalisme og kommunisme. Strukturen danner legitimitet og delegering av arbeidsoppgaver på en måte som gir ensidig kontroll over viktige landsdekkende medier.

    Styringsstrukturen i NRK bør ha egen radio og TV-sjef med underliggende kanal og programsjefer som hver kan ta egne redaksjonelle avgjørelser. Internettsjef er intet unntak.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *