2 ting bare..

Nå er det to ting jeg må blogge om. Det ene er Lise Christoffersen som skal på valgutspørring imorgen fra kl. 1645-1700 på P1 Østafjells, og det andre er det jeg anser som respektløst for andre menneskers verdier og tanker.

Vi tar det «koseligste» først vi! I tillegg til Anders Werp, er Lise Christoffersen en politiker jeg har litt forventninger til.  Hun er tidligere ordfører i Drammen kommune, og ikke bare hvilken som helst ordfører, men en ordfører som har fått til noe som virkelig synes! Her tidlig i sommer gikk jeg langs elven på Strømsøsiden, og for en tur! Hadde ingen anelse om at det var så koselig, og det var nok ikke bare meg som syntes det. Folk i alle aldre, med og uten hund, med og uten barnevogn var ute å gikk denne deilige sommerdagen. Og hvem kan vi takke for det? Jo, Lise Christoffersen sies det. Så kudos x 100 til deg for det! Jeg gleder meg til å høre på deg imorgen, så, håper forventningene mine blir oppfylt!

 

Også. Jeg leser mye i avisene om dagen om disse protestaksjonene når det kommer til skoledebattene rundt på de videregående skolene i Buskerud. Politiet har blitt koblet inn som en ekstra sikkerhet fordi rektorene er redde for bråk.  Og da lurer jeg på. Hva har egentlig skjedd? Om et parti stiller til valg, og du er uenig med hva de mener og dets verdier, så behøver man da ikke å oppføre seg irrasjonelt for det? Jeg refererer selvsagt til artikkelen fra Drammens Tidende (igjen min reddende engel) om skoledebatten på Røyken vgs.

Nå skal det sies at jeg ikke har mye til felles med partiet Vigrid, ei heller organisasjonen, men kjære vakre vene, la de få lov til å ha ytringsfriheten sin. Personlig synes jeg det er ekstremt barnslig å bue ut en representant fra partiet og møte de med ryggen til.  Vis de at dere har litt baller, og møt de heller med spørsmål som setter de ut, og motargumenter. Er helt enig med Micaelsen(Torgeir Micaelsen – AP). » I et demokrati må vi tåle å høre på argumenter vi ikke liker.»  Det blir for dumt å bue ut og snu ryggen til voksne mennesker, bare fordi man har ulike grunnsyn. Vi er vel mer voksne enn det? Jeg håper for guds skyld det.

 

Så, jeg lurer på en ting til. Jeg er ikke enig med f.eks FrP eller KrF, betyr det at jeg skal snu ryggen til deres representant og bue når de går inn i lokalet? Gjør du? Vet du, jeg tror ikke du gjør det. Hvorfor skal du da gjøre det med Vigrid? I really hope you get the point. Skjerp dere!

Dette innlegget ble publisert i Susanne. Bokmerk permalenken.

2 kommentarer til 2 ting bare..

  1. Anette S sier:

    Selv om mennesker er politisk uenige skal det allikevel vises gjensidig respekt mener jeg. Å bue eller kaste egg på ett menneske, enten det er pga partens synspukter eller om det er for å følge strømmen å være «kul», er så umodent at jeg ikke bryr meg med å kommentere sånn oppførsel en gang.

    Likte innlegget ditt Susanne.

  2. Tor sier:

    Vigrid vervet nye medlemmer rundt omkring på skolene…
    Forøvrig er det ikke Lise Christoffersen som skal ha takken for byutviklingen i Drammen, AP har vært i mot store deler av oppussingen som har skjedd siden 80-tallet

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *