Twitrern Eva Høili

Eva Høili er en aktiv twitrer og blogger, men mange andre politikere har ikke klart å få det samme engasjementet (spesielt ikke på twitter), som det Eva har fått til. Det skal hun ha kudos for. Men jeg må være ærlig å si beklager Eva, min stemme får du ikke.

Under valgutspørringen igår fikk Eva spørsmålet om hvorfor KrF tror at to personer av samme kjønn ikke blir gode foreldre. Og allerede der er stemmen min ute. Jeg skal ikke diskutere eller debattere det her og nå, men vil bare konkludere med at jeg er fryktelig uenig med KrF sin politikk på akkurat det punktet.

 

Men Eva Høili: du er ei frisk dame! Og jeg tror jaggu at KrF har godt av en dame som ikke er helt A4, og ikke en Kjell Magne 2. Høili røyker sigar, har beina på bordet, drikker både vin og cognac, og er skilt.  Det er vel ikke akkurat det inntrykket jeg sitter inne med hvis jeg skal tenke på en A4 KrF- politiker.  Og Eva Høili – trenger du selskap på den vinflasken, eller bordet ditt mangler ett ekstra sett med føtter, så ser du så søt og snill ut, at jeg kunne sikkert ha hjulpet deg! Så lenge vi hadde latt politikken ligge!

 

Så til alle krf-er rundt omkring i dette vide land, dere har nok noe å lære av Eva! Ta et glass cognac eller rød bourbogne, og kjenn litt på hvordan det er å ta vare på seg selv.

Eva Høili - KrF

Dette innlegget ble publisert i Susanne. Bokmerk permalenken.

3 kommentarer til Twitrern Eva Høili

  1. eva høili sier:

    hei Susanne,
    jeg deler gjertne en flaske vin med deg..da kan vi diskutere ulike synspunkter. Kanskje vi kan lære noe av hverandre også. Bare ta kontakt, du..
    Beste hilsen Eva
    PS. Tusen takk for kompliment, forresten..

  2. Anette S sier:

    Må si meg enig i synspunktet ditt ang foreldreroller osv Susanne. Mener bestemt og urokkelig at to kvinner eller to menn er like gode foreldre som noen andre par!
    Ett barn med foreldre av samme kjønn får da like mye kjærlighet og oppdragelse som andre barn, MEN minuset (i mine øyne) ligger i utenforståenes intoleranse. Ser voksne mennesker som lærer barna at det ikke er «riktig» å ha en slik familie byr meg så imot.. Ikke usannsynlig kan det føre til mobbing og mer trangsynhet.. Sankk om ond sirkel!
    Hvem er hetrofile eller ett politisk parti til å sitte med fasiten på hva som er «normalt» og best for barnet. Pøhh!

    Eva Høyli som person har jeg mye mer sansen for en partiet hun representerer 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *