Stålkvinnen Ulla

Ulla Nordgarden er ny som førstekandidat for Venstre Buskerud, men hun er jammen meg en sterk kvinne. Rett på sak, enkel og forstå, og samtidig vanvittig smart.

Ulla har, sammen med Lundteigen og Helleland, skjønt at det er på internettet det skjer. Mange av dagens ungdom, og voksne, er på nett og dette må være en yppelig måte å drive valgkamp på.  I tillegg i år har hun kjørt rundt i en gammel campingvogn – malt i ulike grønnfarger, med Venstres fasjonable logo malt på. Så ikke bare får hun oppmerksomhet på nett, men jeg hadde nok snudd meg både en og tre ganger, hadde en Venstregrønn gammel campingvogn kjørt forbi.  Og ikke bare hun har brukt den i ferien, men i tillegg hennes mann og to barn. Vil tippe at de to ungene er de kuleste barna på campingplassen – da har jo grønn vogn!

 

Idag på valgutspørring viste Nordgarden å vise seg verdig til den jobben hun er satt til. Hun svarte presist og konsist på de spørsmålene som ble stilt, ikke noe mer tullerier, som f.eks Knudsen (FrP) gjør. Her er det spade for en spade, og kost for en kost altså.  Ulla er frisk i gamet, men gjør en god jobb! Hun har nok kanskje litt mer energi og guts enn mange av de andre førstekandidatene, tror kanskje Kolberg har en del å lære av denne damen!

 

Så, neste gang du er på Strømsgodset kamp kan det hende at du møter Ulla Nordgarden, siden hun ifølge twitter er selverklært godsetfan! Godt at du ikke bare snakker Venstrepolitikk hele tiden, men samtidig støtter lokale fotballag! Go Ulla!

Dette innlegget ble publisert i Susanne. Bokmerk permalenken.

En kommentar til Stålkvinnen Ulla

  1. ShallowHal sier:

    Go, Ulla!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *