Per Olaf Lundteigen – kom igjen!!

Per Olaf Lundteigen er også en teknologisk mann. Men en ting har han som ikke Helleland har. Lundteigen har nemlig egen fanside på facebook! Jaggu har ikke mannen 135 fans? Og det er ikke dårlig for en politikerbonde fra Øvre Eiker. (Det skal nevnes at han blogger også).

Og ikke bare er han politiker og bonde, han er til og med ordoppfinner! Kanskje ikke bare han,men også deler av Senterpartiet når Anne Enger Lahnstein var partileder – hørt om Annerledeslandet? Det hadde ikke jeg, men er kanskje ikke så rart?  Begrepet ble lansert i 1993 og da var jeg 7 år, og hadde akkurat begynt i 1.klasse på barneskolen.  Annerledeslandet ble brukt under EU – valget i 94, og SP spilte på visjonen om annerledeslandet Norge enn at vi skulle bli EU-Norge.  Lundteigen definerte annerledeslandet så fint som en: «samfunnsutvikling med vekt på blant annet å tilbakeføre styringsmuligheten til norsk lovverk og folkevalgte organer». Puh, tungt!

Tror det er større sjanse for at Lundteigen kommer med noen artige utspill imorgen på valgutspørringen ( kl 16.45 på P1 Østafjells) , med tanke på at han er en meget omdiskutert mann – og allerede har kommet med noen joviale innspill i alle slags mulige debatter.  I tillegg har han jo merkelapper som, «politisk fjols» og «en fare for fedrelandet», hengende over seg.

 

Så Per Olaf Lundteigen: jeg er så klar som aldri før til imorgen! Jeg skal sitte klar med notatblokk og penn imorgen, og notere alle mulige utsagn som kan blogges om senere på dagen!  Be afraid, be very afraid.

Per Olaf Lundteigen

Dette innlegget ble publisert i Susanne. Bokmerk permalenken.

En kommentar til Per Olaf Lundteigen – kom igjen!!

  1. Anne Marit sier:

    Du er litt tidlig ute ; ) Lundteigen er mandag 31. I dag er det Magnar Bergo fra SV. Men bra du er forberedt : )

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *