Bergo tar utfordringen!

Ser at jeg har blingsa en smule på hvem som kom på valgutspørringen idag, i mitt sinn var jeg sikker på at det var Lundteigen, men istedet var det Magnar Bergo – førstekandidat for SV i Buskerud. Hadde ikke forventet meg fornuftige Bergo, men heller utspillskongen Lundteigen.

Bergo er en aktiv miljøkjemper – og er jo kanskje ikke så rart, når partiet han tilhører er Sosialistisk Venstreparti. De kjemper hardt for miljø, og har fått gjennomslag for en lov om naturmangfold som beskytter all natur. Godt jobba!! 

Og med det i tankene er det kanskje ikke så rart at de vil innføre strengere miljøpolitikk, og innføre rushtidstrafikk og mer bom. I Drammen har de sagt at de vil innføre bompenger, men da forslaget kom opp for noen år siden fikk de en protestliste med 25.000 underskrifter, og forslaget ble lagt på is. Men SV har tydligevis ikke glemt det. Bergo har ikke glemt det, og forslaget kan igjen komme opp til diskusjon. Men SV og Bergo – da skal jeg skrive under på protesten også!

SV har tydeligvis fått gjort noe i den tiden de har sittet i regjering med Ap. Jeg som egentlig kun kjente til Kristin Halvorsen, har idag blitt overrasket over at SV faktisk har gjort noe på løvebakken. For oss unge velgere har de jo gitt de på vgs. gratis skolebøker, de har bygget 1300 nye studentboliger (som visst var rekord), og i tillegg vil de heve studielånet opp til 2G, og ha 11 måneders studiefinansiering. JA TAKK!  (Var bare studinen i meg som jublet høyt over forslaget – og lurer på om SV også kan gjøre sånn at vi på høyere utdanning også får gratis skolebøker, og frukt?)

Bergo synes  det er litt kjipt at SV bare har 7% oppslutning, men han og SV tar utfordringen, og håper på større prosentoppslutning enn de allerede har. Jeg ser den, er det ikke helt naturlig egentlig å håpe på det?

 

Men Magnar Bergo – du som kjemper sånn for miljøet. Godt å høre at du tar bussen fra Åssiden til Drammen, fordi du ikke gidder å betale 30 kr i timen for parkering – men vet du hva? Neste gang tar du sykkelen, den er faktisk helt gratis den!

Dette innlegget ble publisert i Susanne. Bokmerk permalenken.

En kommentar til Bergo tar utfordringen!

  1. Anne Marit sier:

    Faktisk så var Lundteigen innom NRK huset når vi hadde utspørring, da : ) Riktignok ikke for å svare på våre spørsmål, men han var innom samtidig som vi var der. hehe.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *