Are Anbefaler Bøker

Ukeblader er no dritt les ei bok i stedet for F¤#&n

Alexander MacCall Smith er en skotsk forfatter som bare ruler vilt og hemningsløst! Sjekk ut Damenes Detektiv Byrå serien feks whooooo! Det er så j#¤%&a Bra!

Joe Landsdale er det beste fra Texas siden Willie Nelson og har blant anna skrevet manuset til den glimrende Zombie- Elvis- JFK- Kampsport filmen Bubba-Ho-Tep . Sjekk ut Hap & Leonard serien, du kommer ikke til å tro det så bra er de bøkene der.

James Lee Burke Har nettop kommet med den siste boka i serien om alkoholikeren, privatdetektiven og Vietnamveteranen Dave Robichaux og han er midt oppi suppa når Orkanen Katrina traff New Orleans der får blant anna George Bush passet sitt grundig påskrevet.

Andrew Vachss er advokat i New York som har sitt eget private korstog mot barnemishandling, seksuelle overgrep og pedofili. På fritida skriver han krim om vigilante- antihelten Burke som tar seg av seksuelle overgripere på sin helt spesielle måte. veldig bra men not for the faint hearted for å si det sånn.

.. Og til slutt en norsk en: Dag Skogheim har blitt sammenligna med Hamsun, hvis bare Hamsun hadde skrevet om arbeiderfolk. Sjekk ut Sulis- Valby kvartetten.

og selvfølgelig anbefales også Iain Banks og Ken Bruen og Gert Nygårdshaug og Robert Heinlein og Neil Gaiman på det varmeste!

Dette innlegget ble publisert i Forbruk, Humor, Kunst, Kuriosa, Verden og merket med , , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

0 kommentarer til Are Anbefaler Bøker

  1. Are sier:

    fy helvete de forfatterne der høres kule ut azz!
    her får du kjøpt bøker av dem for en slaik og ingenting:
    http://www.play.com

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *