Planlegging på høyt nivå

Nå er planleggingsnivået høyt i redaksjonen i NRK. Vi diskuterer havregryn fremfor havregrøt til frokost på lørdag, hva vi skal spise underveis, om det blir lang eller kort bukse, om vi skal ha skjermene på eller av sykkelen…  mange viktige avgjørelser står foran oss de neste to dagene. Festen på kvelden tas hånd om av uthvilte kolleger som ikke skal sykle, og godt er det!

Jeg tror jeg har kontroll, men i dag fikk jeg et snev av panikk da pulsklokken streiket. Ikke det at jeg legger opp Nordsjørittet etter pulssoner, men den er alltid med – og jeg hadde følt meg naken uten. Jeg sto på døra hos Spinn da de åpnet i dag, og avfeide glatt kommentaren om at Polar-klokker må sendes til Oslo for sjekk. Sånne diskusjoner passer seg ikke tre dager før Den store dagen. Etter å ha forhandlet meg frem til et nytt batteri var alt i orden, og min puls på hvilenivå igjen. Nå må jeg bare finne frem zalo og oppvaskbørste (Det var det de anbefalte?) og finne tid til å vaske sykkelen.

Jeg har også hamstret energibarer, selv om anbefalingen fra Roy Hegreberg var  utsolgt. (banana recovery – smaker visstnok som de gode skumbanan-godteriene…)

Jeg har på følelsen at jeg har glemt noe, men kommer forhåpentligvis på det før det er for sent!

Dette innlegget ble publisert i Karine. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *