Mental trening

Jeg er en latsabb. Egentlig trives jeg best på sofaen med et ukeblad og en stor godtepose. Men sånt kan man selvfølgelig ikke være bekjent av. Gamle synder er erstattet med fysisk trening. Og der har jeg blitt ganske flink. Jeg kommer meg ut på trening, og sykler ganske langt.

 Men jeg har ennå ikke vent meg til den fysiske smerten. Jeg har så lett for å gi opp når motstanden blir for tøff…  Men nå har jeg fått hjelp!

Motivator Øyvind Hammer hjelper Ole Einar Bjørndalen til gull. Nå skal han hjelpe deg og meg til mål i Nordsjørittet.
Les tipsene hans her! 

Dette innlegget ble publisert i Karine. Bokmerk permalenken.

3 kommentarer til Mental trening

  1. Ståle sier:

    Nordsjørittet er ikke så ille da, det er og veldig mye enklere når en sykler i sammne med andre. Finn deg noen som holder samme fart og bytt litt på rekkefølgen. Tiden går fortere og du glemmer litt at det begynner å gjøre vondt etter noen timer.

    Når det drar seg til på slutten så er det greit å bestemme seg for enten å ta igjen noen du ser foran deg eller bare bite seg fast i baken til den foran seg. Så er en pluttselig i mål og kan ta seg pølse i brød og hamburger som belønning. Ikke så dårlig med en 1/2 L heller da.

    Bare trøst deg med at det helt sikkert går veldig greit. De turene du har hatt gjør at du selv og kroppen er forberedt. Er 8.000 andre som er samme vei og mange av dem vil garantert ha det mye verre en deg.

    Ståle

  2. Lasse kaspersen sier:

    Høres lett ut Ståle. Jeg har syklet tre ganger tidligere, men denne gangen er jeg dårlig fysisk forberedt etter mye sykdom/skader både gjennom vinter og vår. Får satse på at mental trening kan veie opp for mangelfull fysisktrening – selv om jeg har min tvil.

  3. Karine Næss Frafjord sier:

    Vi klarer alt, gutter! Det gjelder bare å tro på det 🙂
    Det viktigste er jo å gjennomføre, ikke sant?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *