Hvem skal ut?

Dette legendariske spørsmålet fra programmet Nytt på nytt er vel det store spørsmålet i kveld. Allerede på tirsdag fikk 8 land beskjed om at det var dem.

image

Våre nordiske venner Finland og Island var blant dem og jeg frykter vel samme skjebne for våre venner Danmark også. Noen land har allerede reist hjem, om ikke i skam, men ihverfall med beskjed om at de får ha bedre lykke neste gang og komme med noe som Europa kan like bedre.

Så hvilke 8 land lider samme skjebne i kveld og må se etter exit-skiltet?

Det er ett veldig godt spørsmål. Det landet jeg er mest sikker på kan gjøre seg kjent med hvor dette skiltet står er Sveits. Albania og Georgia er jeg redd også kan forvente at de må lete etter skiltet de også. Men, så er det ganske så mange som kan frykte at de må lete etter det nå så berømte skiltet. På min liste står Latvia, Polen, Israel, Hviterussland, Irland, Makedonia, Litauen, Slovenia og Danmark. Og selv om jeg har klokkertro på Agnete, så må plasseringen rett rundt kvalifiseringsstreken for henne også gjøre at Norge kommer på den særdeles utvidede kanskje-listen.

Da er det faktisk bare Serbia, Australia, Bulgaria, Ukraina og Belgia på definitivt-listen.

Jeg sier bare, de siste ti minuttene av dagens sending kan bli en nervøs prøvelse for noen og enhver av oss. Men, ha håpet og send masse positive tanker og vibber til Agnete.

 

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.