Rise Like A Phoenix

Det er ikke til å stikke under en stol at en av samtaleemnene her inne i Grand Prix-boblen har vært vår artist Agnete. Og som dere skjønner har det ikke bare dreid seg om det musikale. Og jeg tror at hun kommer til å reise seg som fugl Fønix når semifinale 2 nå trår i gang. Kjolen til hun som reiste seg fra den Østerriske Grand Prix-asken for noen år kan du forrresten se på ABBA-museet akkurat nå, sammen med Bobbysocks sine forøvrig:

imageHun blir hyllet for sin åpenhet om de tingene hun strever med, det er mange flere enn vi aner som sliter med dette eller lignende ting. Brekker du armen får du bandasje og alle   ser at noen har skjedd. Sliter du mentalt er det mye vanskeligere å bandasjere skadene. Og det bandasjen flest bruker ved denne type «skader» er vel som oftest løgner. Agnete er åpen om dette, det er tøft og fortjener heder og ære.

Men igjen, det er ikke rart at noen kanskje synes at det er litt underlig at hun ikke tør å møte noen journalister, men tør å synge for mange millioner. Og frem til nå har hun bare hatt «ufarlige» prøver, på generalprøven i kveld, den såkalte juryfinalen er det virkelig alvor. Alle de profesjonelle juryene rundt omkring i morgendagens 18 deltagerland + Italia, Storbritannia og Tyskland skal avgi sine poeng og dermed avgjøre hvordan 50% av stemmene skal fordeles.

Jeg kan ikke love noe på Agnetes vegne, men jeg føler med veldig så sikker på at Agnete har nerver av stål når det gjelder å kunne stå på en scene i ett TV-program og levere en flott versjon av låten sin. Første generalprøve starter nå, så da får det være prioriteringen min akkurat nå.

 

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.