Melodi Grand Pang

Dere hadde vel ikke trodd noe annet noe annet når Jan Fredrik Karlsen hoppet inn i Grand Prix-sirkuset at det ikke skulle skje med ett pang?

Nå har jeg hørt alle årets 10 låter i den norske finalen. Første inntrykk er at melonkoli-knappen er skrudd ned noen hakk og det har ført til at man kunne skru opp lyden på party-knappen i stede. Men, helt fri for melankoli er vi heldigvis ikke.

Det er en forfriskende stor bredde i typer låt, her er noe for absolutt alle aldre og aldersbredden hos artistene er også til stede. Se og Hør-faktoren blant artistene er som Jan Fredrik allerede har sagt ikke høy i år, men det betyr ikke av den grunn at det er hentet inn artister rett fra gata.

Flere av de deltagende har mye sceneerfaring og opp til flere av dem har vunnet ting før.  Men, husk det er nå en gang mange konkurranser man kan vinne nå for tiden. Og ja, noen har også vært på en Grand Prix-scene før. Ble dere litt mere spente nå?

Uansett, gled dere til avsløringen av låter og artister på tirsdag,  det er garantert noen låter du vil like her. Og for første gang på mange år er jeg etter første lytting veldig usikker på hvem av låtene som kommer til å vinne. Og det er jo spennende i seg selv.

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.