MGP-junior – Du Gjør Mæ Så Gla

Rekruttering er alltid viktig og tenkte at jeg skulle sjekke om dette er tilfelle for Melodi Grand Prix og stedet for å gjøre det burde jo være Junior-MGP.

Og for ett show, profesjonelt ut til fingerspissene av NRK og alle andre medvirkende.  Joda, ikke alle dansetrinn var helt i takt og det var vel en tone her og der som hadde fått en sanglærer til å rynke på nesen. Men, gudene skal vite at det skjer i voksen Grand Prix også.  Alt i alt flotte og kule låter fra alle 10 som deltok og de skal vite at det fins voksne og erfarne artister som ikke for alt i verden tør å delta i Grand Prix. Det er rett og slett for skummelt.

Jeg er av den mening at barn skal berømmes og ikke bedømmes når det deltar på noen slikt som MGP-junior så jeg tenker ikke gi noe terningkast her, men jeg må ærlig innrømme at det var mange av kveldens låter jeg gjerne hadde sett og hørt i den voksne versjonen av Grand Prix. Og jeg er ganske så sikker at noen av de vi fikk stifte bekjentskap med for første gang igjen vil gjøre seg gjeldende på den norske musikkhimmelen ved en senere anledning.

Som alltid i en slik konkurranse får man en følelse på hvilke låter som har størst sjanse på å gå videre og for meg var det ikke noen stor overraskelse at Espen Fernando, Henrik og Emmy fikk gullfinalebillett. I min hjerne var det Ellen som skulle fått den siste plassen, men der kom Thea og lurte meg gitt. Men, for all del, absolutt fortjent at hun kom dit. Og Thea hadde muligens noen flere triks i ermet for det ble hun som ble ropt opp som vinner til slutt. Når noen synger om å bli glad så forventer man en glad-låt og det fikk vi. Og med den sjarmen bare Harstad-jenter kan frembringe forstår jeg godt at hun trakk opp flest stemmestrå opp av hatten.

Så gratulerer til Thea – en verdig og flott vinner.

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.