Like før – finale 2015

imageUansett hvordan det går i kveld så har vi ett bidrag vi kan være veldig stolte av. Og våre artister Mørland og Debrah Scarlett gjør en fremragende innsats med flagget på brystet i dette utvidede europeiske mesterskapet i pop-musikk.

Eurovision Song Contest er og blir en konkurranse i å treffe smaken til de som stemmer og det er en passe uforutsigbar utfordring å prøve seg på.

Her på pressesenteret er det mer og mer oppstemt stemning. Det blir tydeligere og tydeligere hvilke land de forskjellige landene tilhører. Og ved det bordet jeg sitter er det nesten bare norske pressefolk. Med andre ord ingen tvil om hvem det heies mest på her liksom. Ellers så har Italia vunnet knepent foran Sverige i tippingen over hvem som vinner i år.  Og det er vel størst sjanse for at det blir disse to landene som vil kjempe hardest om seieren. Men, det kan komme andre utfordrere og ta skalpen på disse to superfavorittene. Og Norge er en av dem.

Vi vil skrive 24.mai når dette avgjøres, jeg håper på en spennende avstemming og måtte akkurat din favoritt vinne. Selv har jeg Norge, Latvia og Kypros som mine største favoritter  og blir superglad hvis en av de vinner.

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.