De fem midterste – dag 6 – 2015

Vi fortsetter nedover listen og fem nye land øver. Norge gjorde en bra figur på en ikke altfor bra besøkt pressekonferanse. La oss billedsette dette med litt kultur:

imagePortugal prøver så hardt de bare kan å være inderlig og full av følelser. Dessverre for dem blir dette bare så dritt hakke kjedelig og dette blir tre lange minutter. Veldig synd, er det noen som fortjener å vinne så er det dem. Over 50 år har de vært med uten veldig mye suksess.

Tjekkia derimot får til dette med inderlighet og følelser. Kul låt, fremragende fremføring og vokalprestasjoner som står til 20 i stil. Dette landet har aldri kvalifisert seg til finalen og programmet blir vistnok sett på som en vits der i landet. Jeg håper at de som synger sangen kan vise alle der fingeren og komme seg til finalen.

Israel starter rolig, men så blir det fullt party på scenen. Og dette er ett kult party å være med på. Oppstillingen på scenen minner meg litt om Israel i gode gamle Grand Prix-dager da en artist hadde med seg 5 danser som danser synkront rundt vedkommende. Vi satser på at det europeiske publikummet lar de danse helt til finalen.

Latvia har klart å klatre lang opp på min  favorittliste. Dette blir muligens litt eller skal i være ærlig og si altfor sært og uvanlig for de fleste. Heldigvis for meg er ikke jeg som de fleste så dette treffer meg rett i godfølelsen. Nydelig jente, fantastisk kjole og en vokalprestasjon de luxe i denne litt harde, sære og rolige låten.

Aserbadsjan stiller også i inderlig pop-låt klassen og dette er en av de som gjør det godt og får stjerne i margen. Han imponerer vokalmessig og det føles ekte de følelsene har har deler med oss. Låten i seg selv er ikke allverden spennende egentlig så det er artisten som sitter igjen med all ære her.

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.