Dette blir en fin dag

Og det vil jeg synes uansett hvilket resultat  mellom første og sisteplass Carl Espen lander på. All kritikken etter den norske finalen om å bruke uerfarne artister til en sånn viktig «jobb» for Norge har Carl Espen med sine opptredener her nede tatt livet av. Og bare det er en seier i seg selv for Carl Espen og teamet bak hans låt.

Og er man med i en konkurranse der man konkurrerer om å treffe de som stemmer sin gunst kan det gå alle veier.  Den norske sangen omtales som oftest enten som usedvanlig vakker eller som drepende kjedelig. Og de som synes det siste eller er likegyldig kommer garantert ikke til å stemme på oss. Man får bare håpe at mange er i den gruppen som liker oss.

Rekkefølgen for hvilket land stemmer når er avslørt. For å lage en mest mulig spennende avstemming er den delvis basert på resultatet av stemmene gitt av fagjuryene under semifinalene. Og med ingen nordiske land som stemmer mot slutten spøker det for en nordisk seier i år slik jeg ser det. Men, husk televoting er ikke med her og fagjuryen har jo heller ikke stemt på de 5 store eller Danmark. Så mye kan forandre seg her. Jeg er likevel hellig overbevist at den siste timen av dagen i dag og de første minuttene av i morgen blir rimelig spennende.

Aserbadsjan åpner stemmeballet, Norge stemmer som nummer som 23 og Slovenia er det landet som kan ende opp med å kåre vinneren.

Carl Espen har nettopp øvd. Han holder tilbake så det blir en nedtonet, men fremdeles usannsynlig vakker fremføring.  Jeg tror Europa kommer til å falle for dette.
image

Uansett hvordan det går i kveld er jeg superstolt over den jobben Carl Espen har gjort og skal gjøre. Han har representert Norge på en fremragende måte og har taklet presset med å være Norges mann i årets finale.

Jeg tror fortsatt på en topp-5 plassering og så får det gå som det går.

 

 

 

 

 

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.