En fin dag for de fleste

I min hjerne skulle de 5 store + Danmark ha sin andre øvelse i morgen. Passe ufint av dansk TV å ha den i dag da. Men en blomt for flott arrangement kan de få:

image

Som dere skjønner fikk jeg ikke med meg alle øvelsene, men Danmark, Italia og Spania gjorde sine saker bra etter min mening.

Vel, italienske Emma var ikke fornøyd, men det var fordi hun var j/%$%##%lig trøtt om dere skjønner hva jeg mener.

En viktig ting skjedde under pressekonferansene, de 5 store trakk hvilken halvdel de skal synge i på finalen. Tyskland trakk første halvdel. Og til sin store glede trakk Storbritannia, Frankrike, Italia og Spania siste halvdel. Og med Danmark allerede der nesten halvparten av plassene der opptatt allerede.

Og når vi vet at senere i dag skal de 10 landene som kvalifiserer seg til finalen trekke sin starthalvdel kan det blir veldig få sistehalvdel-plasser igjen når Carl Espen skal trekke sin lapp.

Uansett, det er kvaliteten på sangen og fremføringen som er viktigst, startnummeret er bare ett tall som noen nok overdriver betydningen av.

Statistisk sett er det muligens en liten fordel å starte i siste halvdel, men statistikere vil nok si at den fordelen er innenfor de statistiske avvik en må kunne forutsette. Så da så.

Skal se litt av siste generalprøve før jeg setter kursen tilbake til hotellet og mere billettutdeling til flere norske fans. Det dukker nok opp norske flagg i kveld også og i kveld kan vi jo heie på hvem vi vil. Heia alle som er med!

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.