Stille før stormen

Ikke en stille storm, men stille før stormen. Det er først nå Eurovision starter på skikkelig. Og det er først nå når vi ser alle låtene i en semifinale i rekkefølge vi ser ordentligs hvem som skiller seg ut. Og hvem som ikke vil gjøre det.

Må ha ett bilde med i hvert innlegg og denne gang Marienne på pressesenteret. Uten tvil den mest hjelpsomme, oppmerksomme og smilende som jobber der:

image

Første gjennomkjøring starter 15:00 i dag, den skal jeg se litt av før jeg drar tilbake til hotellet der jeg bor og deler ut billetter til de norske fansene. Alltid en hyggelig ting å gjøre.

Og i kveld skal jeg sitte på pressesenteret og live-blogge om låtene i første semifinale og naturligvis dele ut terningkast for sang, fremføring og kostyme. Og naturligvis tippe hvilke 10 sanger som går til semifinalen. For som kjent, kveldens generalprøve kalles juryfinal og fagjuryene vil se kveldens opptredener og danne en formening om hvordan de skal stemme i morgen kveld. Så i kveld er det litt mere nerver innvolvert enn det har vært på prøvene hittil.

Det er alminnelig enighet om at morgendagens semifinale er den tøffeste semifinalen i år. Vår semifinale på torsdag ser lettere ut (i hvert fall på papiret) å kvalifisere seg fra.

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.