Waterloo

På den nordiske festen sang Carl Espen legendariske Waterloo:

image

En nedtonet og anderledes versjon som han fikk veldig bra applaus for. Vel egentlig fikk han veldig bra applaus for alt han gjorde og velfortjent var det også. Han vokser som artist for hver dag som går. Og Casrl Espen, putt gjerne denne versjonen av ABBA-klassikeren på CD`en du skal gi ut.

Etter at den nordiske festen var over opptrådde Carl Espen på den åpne delen av EuroClub. Her sang han nok en gang Silent Storm. Etter at han hadde sunget ferdig fortalte han lydfolkene at det ikke var lyd i monitorene. En viktig greie når man opptrer er at man hører seg selv synge. Uansett, hans fremføring foregikk uten at man kunne skjønne at han egentlig hadde tekniske problemer. Så nok en stjerne i margen til Carl Espen.

At han glemte seg av og presenterte seg selv på kav bergensk i stede for engelsk er noe vi sette opp på den morsomme og sjarmerende delen av tabbekvoter. Hvis dette er den største tabben han gjør her nede kan vi meget vel leve med akkurat det.

Som mange andre var jeg litt skeptisk til at Norge skulle sende en uerfaren artist til Eurovision. De siste år forsøk med det samme har resultert i heller dårlige plasseringer på resultatlisten. Men, Carl Espen har den arbeidsmoralen og indre styrke og ro til å gjøre denne skepsisen grundig til skamme. Det har jeg i løpet av den siste uken blitt veldig sikker på.

Hvis dere vil se opptaket av Carl Espen synge Waterloo må dere gå til Facebook-siden til OGAE-Norway.

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.