Tre store og en liten arrangør

Må vel si noe om de 6 landene som har sin første øvelse i dag. Men, kan vel alltids vise hvordan avstemmingen for 2.semifinale her på pressesenteret ser ut:

image

Først ut er Tyskland. Trekkspill og kontrabass er vel ikke akkurat de mest vanlige instrumentene på er Grand Prix-scene, men i denne ompa-låten funker det som bare juling. Kule damer med en sjarmerende låt, dette kan vi absolutt like.

Etter at Storbritannia de to siste årene har stilt med meget godt voksne og passe avdanka artister er det forfriskende at det stiller med en ung ny artist. Og til en forandring er de faktisk blant de landene som mange tror kan ta pokalen hjem. Og en sterk fremføring og det faktum at det er en moderne låt gjør ikke vinnersjansen mindre.

Frankrike er er fargerik sjarmørbombe av en låt. Festlig musikk og kul fremføring gjør denne til ett muntrasjonsøyeblikk i havet av de mere alvorlige låtene. Tant og fjas er morsomt i passe doser det også.Og vi har ikke sett høyere hår siden Kate Gulbrandsen.

Danmark er siste land ut før lunsjpausen. Og med en koreografi blandet sammen av Michael Jackson og Blues Brother´s moves klarer likevel ikke denne gladlåten å gjøre noe med mitt humør. Jeg faller ikke for dette sjarmeforsøket. Men, denne vil skape stor stemning i salen.

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.