La oss avrunde dag tre

To låter igjen og så er det en hel dag fri. Ingen øvelser i morgen så dere kan gå i 1.mai tog uten å gå glipp av noe. Eller gjøre noe helt annet denne fridagen. Dette er den andre fridagen jeg opplever i min Grand Prix-tid. Og det var for 10 år siden i Istanbul i 2004.

Har fått min første CD-singel med tilhørende ryggsekk fra Sveits:

image

Kjekt med ting man kan bruke ikke sant.

Nest siste land ut av semifinalistene er Slovenia. Hun kommer til å få toppscore for kjolen det ser jeg allerede nå. Men, så vil jeg bli veldig knipen på poengene. En intetsigende låt som på ingen måte klarer å fange noe interesse hos meg. Blir en smule fasinert av det faktum at vokalisten også spiller tverrfløyte, noe man bare ser er playback og ikke ekte. Fløyta kommer ikke nær munnen da hun har headsett-mikrofon som liksom er i veien.

Aller siste semifinaleland er Romania og da er jo bidraget delvis norsk siden den mannlige delen av deres duo er norske Ovi. Vi føler ihvertfall ett vist eierskap i ham. De pøste på med effekter sist disse to var med i Oslo i 2010 og de er ikke mindre snau denne gangen. Hologram av den kvinnelige artisten og Ovi får boltre seg på et rundt pianokeyboard. Sangen selv er catchy nok og vil gjøre det bra, men de klarer ikke helt å overbevise meg at de har vinneroppskriften inne. Låten tar ikke helt av i mitt dansehjerte. Men, synge det kan de.

I morgen er det som sagt fridag fra Grand Prix-sirkuset. Jeg er dog invitert til den islandske ambassaden for å hilse på deres representanter så da kommer det vel muligens en liten rapport fra den opplevelsen.

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.