Da var vi i gang

Og som vanlig har man de sedvanlige startproblemene. Pressen har ikke adgang til hallen under de første øvelsene og da blir det ett lite problem at det ikke er lyd eller bilde fra øvelsen her i pressesenteret. De ansvarlige har en alvorlig mine i telefonen, så de jobber nok febrilsk med saken. Men, det lille jeg så og enda mindre hørte av Armenia skrek ikke akkurat vinner til meg.

Da får man skrive om noe annet da. Bussen jeg tar hit stopper ved operaen og så er det en 15 minutters gåtur til hallen. Der går jeg gjennom militært område og en får håpe at sikkerhetsnivået er noen hakk bedre her i hallen enn det danske militære har det:

image

Man formelig ber folk om å gå utpå der.

Tilbake til Eurovision, det første inntrykket av scenen er at det er veldig mye lys og farger og at faren for at artistene drukner i dette er absolutt til stede. Men, dødlekker det er scenen. Og ikke overraskende er Aram MP3 alene på scenen. Og dessverre for favorittstempelet sitt, dette holder ikke til noen seier nei. Det blir ikke kraftfullt nok, noen kommer til å ta tissepausen for kvelden allerede under låt 1 er jeg redd.

Neste land ut skal bake kake……og jeg er kakemons jeg. Dette er og blir en gladlåt og selv om teksten muligens er overmåte banal blir dette 3 trivelige minutter med en glad gjeng. Får lyst på kake jeg og de har tiramisu i kantinen her, prøve den i dag kanskje?

Estland er nestedame ut og hun kan danse og synge samtidig. Og det låter ikke hakkende gærn heller. Positive vibber ute og går der ja. Og vi husker alle hva som skjedde sist Eurovision var i København? Jo Estland vant overraskende.

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.