Semifinale 3 – Norge 2014

Da er en Grand Prix-fylt helg snart over og om en drøy time er de tre siste plassene i årets norske finale utdelt og vi kan begynne å glede oss til neste helg. Kanskje ikke like stor partyfaktor på kveldens semifinale somm de to foregående kvelden, men jeg kan love store musikalske opplevelser i kveld også.

Kveldens første terningkast blir 6 for den rålekre kjolen Jenny har på seg i kveld. Hun vet å pønte seg den dame der.

Og når de tre siste låtene er valgt kan vi vente i spenning på hvordan de ni finalelåtene kommer til å se ut på en mye større scene i Oslo Spektrum.

Jeg gir mine vanlige terningkast.

Melodi 1 – Moi

Sang 6 – Frmføring 6 – Kostyme 6

Utrolig kul låt og kjempelekker fremføring. Denne gikk rett inn i mitt musikalske hjerte og tok en fremtredende plass. Absolutt en artist jeg vil høre mere til. Flott kostyme som stod til den flotte fremføringen. Finnes det en rettferdig GP-gud går denne skjønnheten av en låt til finalen.

Melodi 2 – El Cuero

Sang 5 – Fremføring 5 – Kostyme 4

Så er det fullt kjør, og disse rockegutta ser man har full kontroll og masse erfaring i sin sceneopptreden. Låten kjører i samme tralten de minuttene den varer og kan tendere til å bli kjedelig mot slutten. Tøffe kostymer på tøffe gutter.

Melodi 3 – Ilebek

Sang 5 – Fremføring 5 – Kostyme 5

Grensen mellom behagelig sang og kjedelig sang er sylskarp. For min del detter den akkurat ned på behagelig, men majoriteten er jeg redd mener denne låten havner i kjedelig-myra. Kul opptreden til tross, dette er jeg redd ikke fenger tilstrekkelig. Kul dress på karen, plusspoeng der.

Melodi 4 – Elisabeth Carew

Sang 5 – Fremføring 4 – Kostyme 6

Kveldens glitterdronning og hun ser ut som en million dollar. Dette nailer hun tulk bunns, tøft og superkult, endelig en med skikkelige popstjernekvaliteter. Tror hun kan belage seg på konkurransenerver neste helg også. Noen små ustødigheter vokalmessig, det må sies.

Melodi 5 – Carl Espen

Sang 6 – Fremføring 6 – Kostyme 5

Så til årets største favoritt og jeg synes vel at han leverer, sin uerfarenhet til tross. Årets nydeligste låt, dette er hjerteskjærende vakkert og stemmen hans tar grundig tak i meg. Jeg er offisielt bergtatt, dette kan nå langt. Fantastisk.

Jeg er vel rimelig sikker på at Elisabeth og Carl Espen får lørdagsjobb neste helg. Hjertet mitt ber inderlig om at Moi får den siste plassen, men hjernen sier at El Cuero blir innehaver av den æren.

Siste dose denne helgen av god gamle Grand Prix-godiser.

Tredje beste låt i kveld var Elisabeth Carew, hmm «bare» tredjeplass.

Nest beste låt i kveld er El Cuero, får jeg alle rett i kveld?

FOr vinneren i kveld ble Carl Espen, alt gikk etter planen i kveld.

FLott finale neste helg.

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.