Semifinale 2 – Norge 2014

Denne gang sitter jeg på VG-TV og blogger samtidig som jeg er med på sendingen, håper det gå bra, ny opplevelse for meg.

På generalprøven konstaterte jeg at dette blir en spennende semifinale. Alle 5 låtene kan på en god dag gå videre, så de siste fem minuttene av sendingen i dag vil bli dritspennende. Men, det skal leveres på direktesendingen. La oss se hvem som klarer de brasene best. Kjolen til Jenny i dag er ikke så spennende så strekker meg til terningkast 4 på denne siden Jenny er så sexy i den.

Melodi 1 – Cir.Cuz

Sang 4 – Fremføring 5 – Kostyme 3

Fresk start på kvelden, kjekke gutter som rapper på norsk vil vi gjerne ha i Grand Prix. Partylåt så det holder og det vil nok svinge inn mange stemmer til disse gutta. Grei i tøyet er de også.

Melodi 2 – Martine Marbel

Sang 5 – Fremføring 5 – Kostyme 5

Kul synthlåt som jeg liker veldig godt. Hun nailer den kjølige stiler til perferksjon, men likevel er hun sjarmerende til tusen. Litt keitete på scenen kanskje, men hun er ung og uerfaren så det kan vi leve med. Kul outfit.

Melodi 3 – Oda og Wulff

Sang 4 – Fremføring 4 – Kostyme 3

Årets allsang låt og denne gjengen har det trivelig på scenen og det smitter ut på TV-skjermen. Her får vi nesten er overdose av feelgood-stemning at man nesten blir litt kvalm. Men, på den gode måten altså. Grei i tøyet er disse også.

Melodi 4 – Knut Kippersund Nesdal

Sang 5 – Fremføring 5 – Kostyme 5

Lysmesteren er en av kveldens vinnere, spesielt i denne låten. Utrolig kul fremføring og catchy sang, og med «tonartshøyning» sklir dette rest inn i de fleste GP-hjerter. Kul i tøyet er han også.

Melodi 5 – Charlie

Sang 5 – Fremføring 5 – Kostyme 6

Gullkjolen måtte frem når man stiller i Grand Prix og dette var en bra variant av typen. Og låten er catchy og festlig og denne jenta gjør ikke skam på denne typen musikk. Danser den seg til finalen?

Så skal det gjettes hvem som går til finalen, jeg tror på låt 1, 4 og 5 jeg.

Før avgjørelsen litt mere Grand Prix-nostalgi.

Tredje beste låt i kveld er: Charlie – helt bra

Nest beste låt er: Oda og Wulff – fint for dem

Og kveldens vinner er: Knut – slagerfansen er glad.

Fin kveld i kveld også.

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.