Delfinale 4 – Sverige 2014

Denne kvelden ser jeg showet i opptak, men det blir jo ikke mindre spennende for det. La meg slenge ut terningskast med en gang og hoppe over alt annet som skjer i showet.

Melodi 1 – Alcazar

Sang 5 – Fremføring 5 – Kostyme 6

Dette svinger det av, selv om det er 200% uoriginalt. Men, de leverer forsåvidt varene så vi får kalle det godkjent likevel. Og disco betyr gull og glitter og det får vi i fulle monn. Dette vil mange GP-fans svinge seg til i månedene fremover

Melodi 2 – I.D.A

Sang 4 – Fremføring 4 – Kostyme 3

Så over til litt mere skramlete poprock. Veldig spesielt skramlete kostyme og stemmen skramlet den litt og. Grei nok fremføring uten at det klarer helt å ta av. Men, for all del sånn musikk er kul i denne konkurransen den og.

Melodi 3 – Janet Leon

Sang 5 – Fremføring 3 – Kostyme 3

Vi roer helt ned og en sånn låt krever en stødig stemme, noen denne sangerinnen sliter litt med å levere. Dette kunne vært storslagent, men blir heller slitsomt å høre på og sykehusklærne hun har på seg fremmer ikke inntrykket liksom.

Melodi 4 – Ammotrack

Sang 4 – Fremføring 5 – Kostyme 3

Hardrockerne må få sitt og dette er vel en grei nok varianten av den arten. Stødig stemmebruk og freske rytmer i bunn gjør at jeg gir dette absolutt en pluss i margen, selv om låten blir litt småintetsigende etterhvert.

Melodi 5 – Josef Johansson

Sang 5 – Fremføring 4 – Kostyme 5

Utrolig kul jakke på karen. Smådramatisk poplåt som dessverre plages at av sangeren ikke er helt på høyden sangmessig. Han biter over litt for mye og det ødelegger. Men, alt i alt sånn passe godkjent.

Melodi 6 – Linda Bengtzing

Sang 4 – Fremføring 5 – Kostyme 3

Småmasete låt som spruter av energi. Men, all energien til tross, den tar ikke av for meg. Den blir sjarmløs og kald opp i all energien. Og kostymemessig satt jeg bare å ventet på en puppeglipp. Men, fremføringen var det ingenting å si på da.

Melodi 7 – Ellinore Holmer

Sang 5 – Fremføring 2 – Kostyme 5

Låt med potensiale, men skurrete synging gjør sitt allerbeste i å ødelegge hele låten. Den pene kjolen blir det beste minne fra denbe kjolen, for dette ble en lidelse å høre på etterhvert.

Melodi 8 – Anton Ewald

Sang 3 – Fremføring 3 – Kostyme 5

Boyband låt med nok en skurrete sanger. Og når både låten og koreografien er så uoriginal du kan få den blir dette lite å skrive hjem om. Eneste pluss her er det kule jakken han har på seg.

Skal vi tro at det blir låt 1 og 8 som går til finalen med Linda som en outsider?

Uansett de 5 som får en ny sjanse er Anton, Linda, Ammotrack, Ellinore og til slutt Alcazar. Ingen store overraskelser her i grunn.

Så skal første låt til finalen og det blir Anton Ewald, ingen stor overraskelse der.

To skal få en sjanse til og det blir Ammotrack og Ellinore. Og med spenningen helt til slutt er det Alcazar som tar seg direkte til finalen. Fint for dem.

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.