Hurra for 17.mai

Det passe vel ikke bedre enn å feire 17.mai enn når opptakten til feiringen var at Margaret tok oss til finalen på en meget overbevisende måte.

Og feiringen fortsetter med av svensk TV har vært så gavmilde at de har gitt oss startnummer 24 i finalen.

Jeg håper at Margaret får feiret nasjonaldagen en liten smule, for fra lunsj i dag er det full arbeidsdag resten av dagen og hele dagen i morgen. Det er ett par maratondager Margaret står foran, men det takler hun som ingenting. Sjelden har man vel sett et mer overbevisende fremføring enn den vi så av Margaret i går. Og hun vil levere varene resten av uken også.

Neste naturlige spørsmål nå er om Norge kan vinne? Ja, det kan vi. Men, vinner vi? Ikke fullt så sikker på det.

Senere i dag er det to gjennomkjøringer for finalesendingen i morgen, det er først når vi har hørt alle 26 låtene i den rekkefølgen de synger på lørdag at vi kan danne oss et bilde av hvem som trekker det lengste strået i år.

Jeg har ikke den den store vinnerfølelsen på noen bidrag enda, kanskje når vi har sett dem fremføre i juryfinalen i kveld. Den teller 50% og innebærer nerver for artistene og da kan vi kanskje få en følelse av hvem det blir. Både i 2010 og 2011 var det først på fredagen vi skjønte hvor det bar.

Uansett det er to ny spennende dager foran oss og fortsatt mye morro i vente.

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.