Skelleftå er stedet

Tredje del av den svenske utagningen er det tid for og vi får vel ha en mening om den også. Hittil har jeg ikke vært plagsomt imponert over låtutvalget.

Melodi 1 – Eddie Razaz

Sang 3 – Fremføring 5 – Kostyme 3

Utrolig søt gutt, med utrolig lite spennende låt. Denne typen låt går det 15-16 av på dusinet minst. Det er kun en rimelig bra fremføring som redder dette fra den totale fordervelse.

Melodi 2 – Elin Peterson

Sang 5 – Fremføring 5 – Kostyme 5

Dette var i grunn litt deilig musikk, en skikkelig feelgood-låt. Ligner en smule på Tone Damli både i utseende og musikkstil. Så enda flere pluss i margen til denne låten.

Melodi 3 – Ravaillacs

Sang 3 – Fremføring 4 – Kostyme 5

Er de gamle gutta eldst. Ja, men dessverre på den helt feile måten.
Får litt D.D.E-følelse og all ære til dem, de er faktisk bedre enn dette. Får håpe at de vinner festen etterpå.

Melodi 4 – Amanda Fondell

Sang 3 – Fremføring 3 – Kostyme 2

Særegen stemme, dessverre på feil måte. Låten har potensiale, det klarer ikke denne jenta å gjøre noe med. Slitsom stemme og heller dårlig fremføring i stygt kostyme. Huff.

Melodi 5 – Martin Rolinski

Sang 3 – Fremføring 4 – Kostyme 2

Nok en utrolig kjedelig låt. Denne går det opptil 18 av på dusinet og selv et passe nyskapende sceneshow kan ikke redde denne låten. Mye søl for ingen ting.

Melodi 6 – Caroline av Ugglas

Sang 6 – Fremføring 6 – Kostyme 5

Damen som burde representert Sverige i 2009 etter min mening. Men, hun må gjerne få gjøre det i 2013 i stede. Deilig og vakker låt med tonnevis av sjel. Sverige please stem dette til Malmø.

Melodi 7 – State Of Drama

Sang 3 – Fremføring 4 – Kostyme 3

Alt etter forrige låt måtte bli nedtur og dette er helt ned i lang tissepause kategorien. Også veldig uoriginal, dette er nesten plagsomt uoriginalt. Gir dem ett lite pluss for bra fremføring og melankolske undertoner i låten.

Melodi 8 -Janet Leon

Sang 3 – Fremføring 3 – Kostyme 4

Dette kunne vært en kul låt, men sangerinnen tar livet av låten istede for å gi den liv. En litt småsprettent kostyme redder heller ikke helhetsintrykket.

Bare Caroline kommer til finalen er jeg i grunn ganske så likegyldig til hvem som slår følge med henne dit.

De 5 som går videre til neste runde er State of Drama, Caroline (yes), Martin, Gammelgubbene og til slutt Janet.

Først til finalen er State of Drama. Vel, fint for dem, nok en kjedelig låt i den finalen liksom. De to som går til andre sjansen er Martin Rolinski og Caroline af Ugglas. Ærlig talt, har de ikke musikksmak over kjølen? Siste som går til finalen er Ravaillacs. Herre min hatt, ja sånn kan det gå. Vi ønsker dem lykke til…

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.