Gøteborg calling

Get-boksen sviktet i går så må se andre del av svenskenes ferd til å finne en låt på SVT Play.

Så jeg vet i grunn hvordan det har gått og kan vel først som sist ønske vår egen Tone lykke til med en ny sjanse for sin låt.

Over til sangene:

Melodi 1 – Anton Evald

Sang 4 – Fremføring 4 – Kostyme 4

Utrolig søt gutt, med fortid som danser, men han kan synge også viser det seg. Selve sangen er dessverre ganske så intetsigende så den ender passe kjedelig. Får litt Tooji-vibe at dette. Greit nok kostyme.

Melodi 2 – Felicia Olsson

Sang 5 – Fremføring 6 – Kostyme 5

Vår egen Maria Haukaas Mittet er medkomponist på denne. Høres vel i grunn ut som noe hun kunnet sunget, men Felicia er ikke noe dårlig erstatning. Muligens litt lite innlevelse i fremføringen hvis jeg absolutt skal være pirkete. Og har man vindmaskin så har man flagrende kjole og sort er OK til denne litt melankolske låten.

Melodi 3 – Joacim Cans

Sang 2 – Fremføring 3 – Kostyme 2

Kjekt at man slipper til mange forskjellige stilarter, det gjør at det av og til kommer noe man bare rett og slett ikke liker. Og dette er en sånn låt som ender i tissepausekategorien etter min smak. Meget intetsigende for å si det mildt.

Melodi 4 – Swedish House Wives

Sang 3 – Fremføring 4 – Kostyme 3

Tre levende discokuler som fortvilt prøver å lage party. Dessverre for dem blir det mere desperate husmødres discodragparty.
De smiler forgjeves dette blir passe plumt i grunn og diskokjolene gjør dessverre ikke saken bedre, selv om de er fargerike.

Melodi 5 – Erik Segerstedt & Tone Damli

Sang 5 – Fremføring 6 – Kostyme 6

En utrolig søt låt med litt køntri-innslag. Tone er noe av det hotteste kvinnemenneske Norge kan oppdrive og hun har tonnevis scenesjarm som hun meget villig deler med sin like sjarmerende duopartner. Dette var en veldig likandes låt.

Melodi 6 – Louise Hoffsten

Sang 3 – Fremføring 5 – Kostyme 4

Munnspillende damer er ikke plagsomt vanlig i denne settingen. I grunn en helt streit fremført rockepoplåt. Klarer ikke helt å tilfredstille mine musikalske smaksløker, men den er til å leve med.

Melodi 7 – Rikard Wolff

Sang 5 – Fremføring 6 – Kostyme 3

Så roer vi ned og til tross for en litt rusten røst, så tar ikke det bort det faktum at dette i grunn er en nydelig låt. Og den formidles med den skjørheten som passer til denne melankolske låten. Rett og slett vakkert er det.

Melodi 8 – Sean Banan

Sang 3 – Fremføring 4 – Kostyme 5

Får nesten litt Sirkus Eliassen-vibe, men våre norske venner er sjarmerende, denne banan-typen er bare teit. Litt festlig låt og fargerik fremføring, det skal bananen ha.

Kjekt at Tone og Erik gikk til andra sjansen, hun er fortsatt med, fortsatt med er også Anton, her kunne man kanskje ønsket noen andre.

Sean Banan og Louise Hoffsten fikk direktebillettene, skjønner fortsatt ikke det svenske folkets musikksmak nei.

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.