Yippi MGP-CD’en har kommet

Det virker vistnok å sutre på Grand Prix-treff når man får høre at: «Nei i 2013 gir vi ikke it MGP-CD». Og på diverse sosiale medier har det vært mye sutring, men på med smilet den kom i butikkene i går 🙂

Over til kveldens låter som skal nytes live i salen i Larvik. Mo jo møte opp når det er såpass nært der man bor (og har verdens herligste svigerforeldre som bor der)

Gothminister lover ett sceneshow vi aldri før har sett på en norsk MGP-scene så det er man spent på. Med, mindre dette blir for blodig tror jeg de kan belage seg på en opptreden i Oslo Spektrum neste lørdag.

Adelen kommer som en dansende sommervind til det norske folk. Blir kanskje en smule skeptisk at den lokale gymsalen er det største arenaen hun har opptrådd i til nå, men regner med en frisk og svingende opptreden som tar denne søte jenta til finalen.

Lucky Lips roer det hele ned, slik musikk klinger ikke mye i mine ører, men desto mere i mange andre nordmenns ører så denne er også en finalekandidat.

Gaute Ormåsen er tilbake på det engelskspråklige, muligens vil mange synes at akkurat denne stilen er litt uvant for han. Utfordrende vokals dette og det skal bli spennende om han innfrir. Låten er ikke så spennende nemlig

Anina har attitude så det holder, men er dessverre ikke så sikker på at attitude kan ta henne hele veien. Til det er vel låten litt for lite iørenfallende og man får håpe at hun får Larvikspublikummet med seg på hockey-refrenget.

Winta har vel i grunn en ganske så kult låt. Det svinger av den og så har den en liten melankolsk undertone og da er jeg solgt. Leverer hun på scenen er dette også en liten finalekandidat.

Sirkus Eliassen lager i grunn en låt ikke plagsomt ulik det de har hatt mange hits av i den senere tid. Og det funker som bare juling så det blir Oslo-helg på den neste helg ja.

Gleder med til å oppleve GP-sirkuset live, ingenting som slår det!

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.