Vi er klare Larvik

Og denne gangen blogger jeg fra hallen, fin stemning her, og så og si utsolgt. Kjekt å se at Larviksfolket tar imot Grand Prix-sirkuset på denne måten.

Tror det blir en smule spennende hvem som videre i kveld, denne delfinalen er muligens mere åpen enn vi hadde trodd på forhånd.

Erik Solbakken er dessverre ikke like fint kledd som forrige gang, mens Jenny derimot er en drøm i hvitt. Den damen er noe av det lekreste som går på to ben i landet for tiden.

La oss gå over til låtene:

Melodi 1 – Gothminister

Sang 6 – Fremføring 5 – Kostyme 5

Vel, dette er noe eller det tøffeste vi noen gang har sett på en norsk Grand Prix-scene. Får litt Lordi-vibber her og det er bare positivt. Me like, men forventer litt mere sprut egentlig.

Melodi 2 – Adelen

Sang 6 – Fremføring 4 – Kostyme 4

Endelig litt sommervarme til vinterkalde Larvik. Sliter nok litt med nervøsitet, det sprudler litt for lite av Adelen i forhold til sangen. Men, hun gjennomfører til godkjent og passe søt kjole.

Melodi 3 – Lucky Lips

Sang 4 – Fremføring 6 – Kostyme 5

Kjekt med en musikalsk hvilepuls. I grunn en ganske søt låt og her leveres det på scenen så det holder. Låten blir litt langdryg og småkjedelig etterhvert. Snubler nesten i den pene kjolen.

Melodi 4 – Gaute Ormåsen

Sang 3 – Fremføring 6 – Kostyme 3

En skikkelig opp-poppet versjon av karen. Men, når låten går sin gang innser jeg at den i grunn er ganske så kjedelig, Det er bare en fantastisk vokalfremføring som redder dette. Kjedelig i tøyet.

Melodi 5 – Anina

Sang 3 – Fremføring 4 – Kostyme 5

Kul start på låten, men den stopper opp veldig fort. Litt for mange stilarter på en gang og det blir til slutt en rotete låt. Men, ingen skal ta henne for manglende innsats og kult og tøft kostyme.

Melodi 6 – Winta

Sang 5 – Fremføring 5 – Kostyme 6

Classy åpning på låten og derfra blir det bare bedre. Og når hun kan synge blir dette ikke halvgærnt. Dritlekker kjole, det eneste som mangler et litt mere sprut fra artistens side, virker litt reservert.

Melodi 7 – Sirkus Eliassen

Sang 5 – Fremføring 5 – Kostyme 5

En liten hjemme hos-reportasje starter det som. Dette svinger det av og vi får i grunn det vi hadde forventet av disse gutta. Her er det fullt kjør og dette vil nok gå hjem i de tusen hjem.

Da skal det tippes hvem som går videre, er temmelig sikker på Gothminister og Sirkus Eliassen. Men, hvem blir nummer tre, jeg slår til og tipper Gaute Ormåsen. Satser på at kjendisfaktoren hjelper han videre, men personlig vil jeg ha Adelen videre.

Tredjeplassen går til Gaute Ormåsen. Blir det innertier på meg i kveld? Var det den flotte vokalprestasjon som gav han billetten? Det virker som om finalekvalifisering gjør noe med artistenes nerver. Skinner mye mere på scenen nå.

Andreplassen går til Sirkus Eliassen. Ikke plagsomt overraskende dette nei. De har vært hitmakere en stund nå, blir dette deres neste hit? Sprudlende andrefremføring.

Og endelig så går førsteplassen til Adelen, min favoritt. Og for en megaoverraskelse! Dette hadde vi ikke ventet nei. Men, sommervarmen i låten gav det norske folket masse varme stemmer som de returnerte.

Da gjenstår bare ett spørsmål? Hvem får wildcardet?

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.