Karlskrona kaller…….

Så er svenskene igang med sitt sirkus, spennende å se hva de har kokt sammen i år.

Parodien på Euphoria skulle sikkert være morsom, men var den det?

Tja, la oss gå over til låtene.

Melodi 1 – David Lindgren

Sang 4 – Fremføring 4 – Kostyme 3

Starter rolig, men sangen sprites ganske så fort opp. Synger litt anstrengende, men ellers er det ingenting å si på innsatsen til gutten, men blir litt masete etterhvert. Kjedelig kostyme.

Melodi 2 – Cookies N Beans

Sang 4 – Fremføring 4 – Kostyme 2

Særegne stemmer på denne jentetrioen. Klarer ikke å bestemme meg om det er fint eller fælt. Låten har potensiale, men de klarer ikke å ta den helt ut. Nitriste kostymer.

Melodi 3 – Jay Jay Johanson

Sang 5 – Fremføring 5 – Kostyme 1

Hmm, dette var uvanlige toner til å være Melodifestivalen. Låten har en behagelighet i seg som er likbar. Nydelig fremført var den i grunn også, så får jeg leve med det nistriste kostymet karen har å seg.

Melodi 4 – Mary N’Diaye

Sang 5 – Fremføring 2 – Kostyme 6

Afrikanske rytmer er heller ikke vanlig i denne settingen, kjempefin låt. Superkul jente som dessverre ikke leverer plagsomt imponerende vokalmessig. Direkte surt er det av og til. Men, dritkult kostyme.

Melodi 5 – Eric Gadd

Sang 2 – Fremføring 4 – Kostyme 2

Det fins dessverre bare en måte å beskrive denne låten på og det er tissepauselåt. Særdeles uinteresant på absolutt alle måter. Grei nok stemme er vel i grunn det eneste positive jeg klarer å trykke ut av meg.

Melodi 6 – Yohio

Sang 5 – Fremføring 5 – Kostyme 5

Full kjønnsforvirring ute og går, men tar man bort all staffasjen så er dette en bra fremført poplåt. Verken mer eller mindre. I grunn er låten nesten for streit i forhold til innpakningen. Og noen liker rosa ser jeg.

Melodi 7 – Anna Järvinen

Sang 6 – Fremføring 6 – Kostyme 4

Ser mest ut som en skolelærerinne har forvillet seg inn på scenen. Men, for en utrolig behagelig låt da. Og siden den har melankolske undertoner så faller jeg ganske så mye for dette ja.

Melodi 8 – Michael & Caisa

Sang 3 – Fremføring 2 – Kostyme 3

Fengende låt, men den fenger ikke meg. Tror hovedgrunnen er den utrolig flate stemmen til hun som synger. Hun tar jo livet av all spruten som er i låten. Synd i grunn, låten har potensiale.

I kveld var det vel i grunn mest de rolige låtene som behaget meg, litt vel mye dårlige vokalprestasjoner var det også.

Melodi 2, 4, 5, 1 og 6. Mine to største favoritter kom faktisk på de 2 siste plassene. Lurer på hvem sin smak det er mest feil på. En liten tabbe når grafikken avslører hvem femte og siste låt er lenge før programlederen gjør det.

Nå er det vel i grunn låt 4 og 6 jeg liker igjen er det lov å håpe at ihvertfall en av dem går til finalen.

Første til finalen er David Lindgren. Med en dårligere låt enn han hadde i fjor. Fint for han.

Første son går til Andre sjansen er Cookies N Beans og den andre som får en sjanse til er Eric Gadd.

Da blir det Yohio, kjempebra en låt jeg likte. Gratulerer til han, men i bunn og grunn, ikke plagsomt mye bra fra Karlskorna denne gangen.

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.