Hanne Sørvaag er med

Ikke som artist eller komponist, men hun blir nevnt i låten til Sirkus Eliassen, noe jeg naturligvis har vist noen uker nå.

De syv siste kattene er sluppet løs og det er stort sett partykatter som kommer inn i kattagården denne gangen. Med unntak av Lucky Lips er det mye dansbart her og det liker vi.

Gothminister er nye for meg, men ikke for mange andre. Jeg likte dette, tøft og rytmisk akkurat som jeg liker det. Åpenbar finalekandidat.

Adelen er årets sommerhit, hun bringer egenhendig sommeren til oss i januar/februar. Aldri sunget i en så stor forsamling/setting, det kan gå begge veier, for hennes del håper jeg hun takler det.

Lucky Lips med rolig og grei nok køntripop, ikke helt min stil, men dette er det mange andre som kan finne på å stemme frem til en finale.

Gaute Ormåsen kjører opp tempoet noen hakk i forhold til det vi vanligvis har hørt fra den kanten. Har en stemmemessig utfordrende låt, får håpe at stemmebåndene er finjustert på lørdag.

Anina har attitude til tusen, låten skal nok fremføres veldig bra skal dette komme noen vei på lørdag, den er vel i utgangspunktet litt for anonym. Låten, ikke Anina altså.

Winta har et team som har vunnet før med seg, men denne låten har ikke det samme iørenfallenheten som Haba Haba. Skal få slite med ett videre GP-liv på lørdag.

Sirkus Eliassen var en av fjorårets største hitsuksesser. Denne låten er ikke like sterk som det vi har hørt fra dem før, men finalebilletten burde være grei å få tak i for dem.

Men, som vi så i sendingen fra Florø, det skal leveres på scenen så meningen min om låtene kan endres radikalt når jeg har hørt dem live. Lykke til artister og syng rent da!

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.