Nordisk helg

Denne helgen er spesielt travel for nordiske TV-stasjoner. Finland hadde en delfinale på tordag, Island hadde første semifinale i går og har andre semifinale i dag. Og neste helg har de sin finale og da starter også svenskenes ferd mot sin finale 9.mars. Og endelig danskene har sin finale. Den skal jeg se på i morgen tidlig og spre mine meninger om da.

Vi har ny delfinale i kveld og må vel si noe om kveldens artister.

Martin Blomvik er i grunn min personlige favoritt i kveld. Kul låt og med den rette fremføringen kan dette gå hele veien til Oslo.

Annsofi med en låt av Alexander Rybak i ryggen håper jeg får frem stemningen i denne låten, da er Oslo-billetten i boks.

Shackles har dessverre en type låt som sjelden slår til blant det norske Grand Prix-publikummet. Kan de ta den til nye høyder?

Hank har i grunn en ganske så streit låt, kan han gjøre den såpass spesiell at dette blir minneverdig? Er ikke helt sikker på det.

Fjellfolk tar oss med til et landskap som sjelden vises frem i Grand Prix. Dette er spennende og anderledes, vil det norske folk ha det?

Haji har lovert oss party på scenen, regner med at han holder det han lover, men blir det norske folk i partyhumør av han?

Margaret Berger fremstår som kveldens største favoritt. Håper hun takler det presset. Til Oslo tror jeg uansett hun kommer.

Jeg er ganske så sikker på Margaret og Annsofi, men tredjeplassen er jeg ganske så usikker på. Håper på Martin, men både Hank og Fjellfolk kan ta dette hjem.

Uansett, her må det leveres på scenen, jeg gleder meg til å se hva artistene får til.

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.