Florø vi er klare

Da er vi klar for andre delfinale og hvem blir de tre lykkelige i kveld mon tro?

Og denne gangen synes jeg faktisk at Erik er bedre og tøffere kledd enn Jenny. Men, hun er ikke helt bak mål hun heller da…..og tidenes kuleste smykke, det skal hun ha!

Får vel slenge ut noen terningkast:

Melodi 1 – Martin Blomvik

Sang 5 – Fremføring 4 – Kostyme 4

Tøff start på kveldens delfinale. Martin sliter litt med sjarmen, er kan kanskje preget av stundens alvor? Men, utover i låten kommer han seg, kostymemessig passer det greit nok.

Melodi 2 – Annsofi

Sang 5 – Fremføring 6 – Kostyme 6

Da roer vi ganske kraftig ned, men det er sprengstoff i denne låten. Kanskje årets mest typiske GP-låt uten at det gjør så mye. Kjempeflott fremføring og i grunn lite å utsette på noe her. Kul kjole også.

Melodi 3 – Shackles

Sang 3 – Fremføring 6 – Kostyme 5

Dette skal liksom være parti, men sangen sliter med å ta av. Dog synger de veldig bra det skal de ha. Og sexy kostymer trekker ikke heller ned. Det er låten som er det eneste problemet her.

Melodi 4 – Hank

Sang 3 – Fremføring 2 – Kostyme 2

Vi roer ned og jeg hadde vel forventet meg litt bedre stemme av en etablert artist som Hank. Dette ble dessverre litt slitsomt å høre på. Låten har potensialet, men det blir ikke tatt frem her.

Melodi 5 – Fjellfolk

Sang 5 – Fremføring 5 – Kostyme 6

Så skal bygdenorge slå til. Og dette er vakkert, eksotisk og dramatisk på en gang. Låten er litt stillestående til tider, men ellers ingenting å si på den. Og blir dette kveldens kjole?

Melodi 6 – Haji

Sang 2 – Fremføring 2 – Kostyme 3

På med partyfaktoren igjen. Og får en sjarmbombe gutten er! Dessverre tar aldri låten helt og og stemmemessig skinner det ikke helt må jeg nok si. Nok ett spolert potensiale.

Melodi 7 – Margaret Berger

Sang 5 – Fremføring 6 – Kostyme 6

Forhåndsfavoritten innfrir så det holder som isprinsesse. Kult, røft og tøft. Tonnevis med attityde, det liker vi. Og ikke mange som kan ha noe sånn på seg og komme unna med det.

Da må det gjettet og jeg tipper Margaret, Annsofi og Fjellfolk, det var de 3 som leverte best i kveld etter min mening. Kan leve med at Martin kaprer en plass, de tre andre holdt ikke mål dessverre.

Og tredjeplassen går til: Annsofi, wow «bare» tredjeplass på henne. Litt overraskende, men flott at hun er videre. Blir dette mere spennende enn jeg hadde trodd? Litt smånervøs i denne fremføringen, men det er lov.

Andreplassen går til: Fjellfolk, yes, yes, yes. Meget bra av det norske folk å stemme frem dette. Nydelig og magisk musikk skal til finalen. Stødig fremføringen i reprisen av låten.

Førsteplassen går ikke overraskende til: Margaret Berger, ingen stor overraskelse med andre ord. Tre av tre rette for meg med andre ord. Tre fine låter til finalen og Margaret lever nok en gang.

Nå er det bare 7 låter igjen til neste uke. Gled dere!

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.