Kattene er løse

I hvert fall de syv første og her var det mye bra etter min mening.

Sånn personlig er det vel Tom Hugo og Datarock som fenger mest, men det var ingen av låtene jeg synes var lite å skrive hjem om så dette er en bra start på årets Grand Prix-sirkus.

Akkurat nå, før man har sett låtene på scenen har jeg en følelse av at det blir gutta’s kveld i Steinkjer. Og jentene stakkars blir stående i skammekroken. Men, flott låt på CD betyr ikke alltid flott låt på scenen. Så jenter øv, øv og øv og gjør mine ord til skamme.

Og når vi snakker om jenter, alltid hyggelig med gjensyn i Grand Prix og både Carina og Mimi har bedre låter en forrige gang så GO GIRLS.

Også spesielt at samme komponist Ben Adams har to låter med i samme delfinale. Forøvrig er vanlig «problem» i svenske delfinaler. Uansett her vil han i allefall slå Hanne Sørvaag og ta revansj fra «Skal vi danse»-finalen, hun er ikke med i denne delfinale i hvert fall. Så får tiden vise om hun dukker opp senere på noen vis.

Artistene er på vei til Steinkjer så da er det for våre trøndervenner og ta godt imot dem og ønske alle lykke til på lørdag.

Dette blir spennende, slik jeg ser det er det ingen åpenbare vinnerkandidater på lørdag selv om jeg tror mest på de mannlige innslagene da.

Ellers er jeg veldig fornøyd med selve showet på onsdag, kjapt og greit og en flott teezer for selve showet på lørdag. Og fokus på artister, låter og komponister. Det er tross alt hovedelementene i Grand Prix. Og Jenny Skavlan passer utmerket inn i dette, hun taklet direktesending som bare det.

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.