En tur til Leksand

Svenskene er godt i gang og denne gang er det Leksand som arrangerer og for å være helt ærlig aner jeg ikke hvor Leksand er i Sverige, men show skal de ha. Og nok en gang et totalt håpløst åpningsshow. Og nok en kjolebom av vertinnene. Ring NRK dere og få skikkelige garderoberåd…..

Slenger mine faste terningkast.

Låt 1 – Youngblood
Sang 2 – Fremføring 4 – Kostyme 3

Et boyband som heter det samme som tittelen på låten, kan det gå bra? Og svaret er NEI. Dette er så uoriginalt som bare diverse svenske komponister kan få gjort det. De synger bra og er passe småkjekke så det får være kveldens bonus. Greie kostymer.

Låt 2 – Maria Benhajji
Sang 6 – Fremføring 6 – Kostyme 5

Så roer vi ned og dette er straks deiligere. Flott dame, flott stemme, flott kjole og flott sang og når det er melankolske undertoner ja da er jeg solgt. Låten vokser og vokser så dette liker vi veldig godt ja.

Låt 3 – Mattias Andreasson
Sang 5 – Fremføring 6 – Kostyme 5

Nok en låt med litt melankoli som underteppe. Kjekk gutt som synger bra og kler seg bra også. Flott oppbygging i denne låten også og da er man jo alt i alt fornøyd. Og det er ingenting å unnskylde her nei.

Låt 4 – Love Generation
Sang 4 – Fremføring 5 – Kostyme 5

Tre jenter prøver å være Lady Gaga og de lykkes ikke så helt værst med det da. Svingende låt, de synger bra og kostymene er passe ville de også. Så alt i alt liker jeg denne uptempo låten, men låten er kanskje ikke helt topp da.

Låt 5 – Carolina Wallin Perez
Sang 5 – Fremføring 2 – Kostyme 4

Noen vil kanskje kalle dette særegen stemme, jeg kaller det fæl stemme. Dette er en veldig kul låt, men den blir ganske så ødelagt av en irriterende uggen stemme. Hun tar seg litt opp mot slutten, men selv kul påkledning kan ikke redde dette.

Låt 6 – Andreas Johnson
Sang 3 – Fremføring 5 – Kostyme 5

Ha deltatt mange ganger, men har til gode å lage en låt jeg liker da. I grunn en grei låt, det skal han ha, men klarer ikke å fenge meg plagsomt mye. Men, jag får gi han plusspoeng for bra stemmeprakt og flott vest.

Låt 7 – Molly Sanden
Sang 6 – Fremføring 6 – Kostyme 1

Nok en ballade i den melankolske gaten. Og Molly har definitivt stemmen til å dra denne låten veldig bra i land. Greit at balladen er en liten smule rockete, men må du kle deg som en tredjerangs prostituert? Frem med fyrstikker til kostymebål.

Låt 8 – Björn Ranelid & Sara Li
Sang 5 – Fremføring 4 – Kostyme 5

En godt voksen svensk forfatter og en discobabe. En særdeles underlig kombinasjon spør du meg. Diktlesing til discotoner kan kanskje bli det nye, men jeg tviler. Men, de scorer stort i mitt kostymehjerte da. Veldig kul kjole.

Tja, hva skal man tro om dette da. Jeg går for kjendisfaktoren og tror at Andreas og Molly får finalebilletten denne gang. Men jeg hadde vel helst byttet Andreas ut med Maria.

Først skal 8 bli til 5. Andreas, Mattias, Molly, Youngblood og Bjorn & Sara. Det holder altså ikke å være Lady Gaga komponist i Sverige nei. Og min favoritt kom på åttende plass den. Alt er som det skal være med andre ord.

Da skal første artist til finalen avsløres og det ble Molly Sanden. Flott låt og bare hun skifter kostyme blir dette meget bra.

De to som skal til Andra Sjansen er Youngblood og Andreas Johnson. En liten overraskelse det kanskje. Og siste til finalen ble Björn og Sara. For ett skrell. Vi ønsker dem lykke til.

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.