Svenskekjøret fortsetter

Mens vi i Norge har bestemt oss og Tooji seiler avgårde til Baku har svenskene såvidt begynt og har sin andre delfinale.

Svenskene skal vist ha gørrkjedelige åpninger på sine show. Det ble vistlitt mye damer i første show så da åpner de med en boybandmedley. Vel, vi vil ha nye GP-musikk istede så få ræva igang da.

Låt 1 – Ulrik Munther
Sang 4 Fremføring 5 Kostyme 2

Fikk nesten litt Bob Dylan-feeling her, men så blir det litt mere ordinær pop. I grunn en grei låt uten at jeg helt faller for den. Søt gutt i dritkjedelige klær, men flink til å synge var han.

Låt 2 – Top Cats
Sang 4 Fremføring 3 Kostyme 2

Rockabilly-musikk som svinger som tusan det, men noe så totalt sjarmløst da. Og slik musikk fordrer en hvis kostymestil også, men her bommer de totalt med hverdagsklær. Huff….

Låt 3 – Sonja Alden
Sang 5 Fremføring 5 Kostyme 6

Den av komponistene til årets norske låt som vistnok lå hjemme med influensa satt i Göteborg som komponist til denne låten. En vakkert fremført new-age ballade og Sonja har stemmen til å gjøre denne låten stor. Og for en vakker kjole da.

Låt 4 – Andreas Lundstedt
Sang 5 Fremføring 5 Kostyme 6

Hadde vel ikke ventet noe annet enn discorytmer fra Andreas. Dette er bra og deilige litt melankolske rytmer, så skal det endelig lykkes for Andreas i Sverige? Og han har skjønt det, man pynter seg til en opptreden i Melodifestivalen

Låt 5 – Timotej
Sang 5 Fremføring 4 Kostyme 6

Så er det eksotiske rytmer med litt folkloreinspirasjon. Men, det er passe sjarmløst og de når ikke helt frem til meg, Klærne er kjempelekre, men glitterkjole og trekkspill er litt spesielt da. Men, kjempekul låt for all del.

Låt 6 – David Lindgren
Sang 5 Fremføring 5 Kostyme 1

I grunn en kul uptempolåt, men det blir jo bare så totalt bortebom når han kostymemessig stiller i en kjedelig kontordress som må ha vært kjøpt på salg hos Adelsten. Da han kastet dressjakken ble den en liten smule bedre.

Låt 7 – Mimi Oh
Sang 5 Fremføring 5 Kostyme 6

Ett neonsjokk av en låt. 80-tallsinspirert uptemplåt og Mimi gjør en helt grei opptreden hun, Og sjarme har hun også og jeg som liker farger er nesten i ekstase her ja.

Låt 8 – Thomas Di Leva
Sang 3 Fremføring 3 Kostyme 3

En meget kjent artist i Sverige, men for meg blir han mere ett fargerikt skautroll. Jeg liker farger kostymemessig, men det skal ikke være bad taste-party da. Låten er også temmelig ordinær også, men andre ord lite å glede seg over.

Nå som svenskene sendte Loreen til finalen forrige helg er jeg i grunn temmelig likegyldig hva som ellers kommer dit. Sonja Alden og Andreas Lundstedt er vel de jeg kunne tenkt meg, men jeg tror vel det blir noen andre da. Skal jeg tippe på Timotej og Thomas Di Leva.

Mine favoritter Sonja og Andreas gikk ikke videre til siste runden med 5 låter. Ja ja, ikke helt etter min smak dette.

Første låt til finalen ble Ulrik, ja ja søt gutt ihvertfall.

De to som går til Andra Sjansen er Top Cats og Timotej.

Og siste ut til finalen ble David. I grunn det beste valget av de to som stod igjen. Vel, vel vi ønsker svenskene lykke til jeg.

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.