Plumbo løser opp mange ting de…

Som leder i Grand Prix-klubben for jeg mange henvendelser fra media og mangt og mye innenfor vår deilige viderverdige Grand Prix-verden. Og når jeg svarer må jeg nesten svare det jeg tror/mener, jeg kan liksom ikke ha en meningsmåling blandt alle GP-klubbens medlemmer først, for så å komme med det statistisk korrekte svaret iflg. våre klubbmedlemmer.

Det er hyggelig er VG ser på meg som GP-ekspert og når media spør meg om ting må jeg neste svare så ærlig som mulig. Det er en smule rart å se på diskusjonsforumet hva folket der inne mener om hva jeg og diverse andre eksperter har ment.

Og det er ikke mindre fasinerende at Alexander Rybak hisser seg en smule opp over det jeg og de andre mener. Men, jeg kan jo ikke kun være 100% positiv bare for å være hyggelig. Jeg tror virkelig at det er en mulighet at hvis det skulle bli slik at Plumbo blir vår representant i Baku vil mange ute i det store Europa finne vårt bidrag vel norskt. Og vet dere hva? Ingenting hadde vært bedre enn at jeg tok fullstendig feil.

Jeg skal imidlertid ta selvkritikk på en ting. Jeg burde ikke ha svart på ett slikt spørsmål før den norske finalen hadde vært avholdt. Nå skal vi diskutere og mene noe om hvem som bør vinne den norske finalen og ikke en eventuell vinners sjanser i Baku i mai. Slik artikkelen i VG fremstår kan den virke som en svertekampanje mot Plumbo og da blir jeg og Grand Prix-klubben høyst ufrivillig en del av den. Det beklager jeg sterkt og til Plumbo og alle fans av dem så kan jeg forsikre at de får 100% støtte av oss skulle det bli slik at akkurat de får den gyldne billetten til Baku.

Personlig synes jeg faktisk låten til Plumbo er helt OK og vel så det. Og jeg blir IKKE sur hvis de vinner den norske finalen. Riktignok har jeg en god del av de andre låtene i finalen foran dem på lista, men det er en annen sak. Jeg er ganske så allsidig i musikksmaken min jeg da.

Det er i grunn ganske vanskelig å mene noe på vegne av Grand Prix-klubben. Vi har over 500 medlemmer og da blir det 500 meninger også. Ett medlem kan mene at en GP-låt er det beste stykke musikk vedkommende har hørt på åresvis. Ett annet medlem kan mene at samme sang er den største samling av møl på omtrent like lenge.

Det bestandig hyggelig med mye oppmerksomhet om programmet vi liker så mye Melodi Grand Prix. Men, i år har litt vel mye av oppmerksomheten hatt negativt fortegn. Låtene blir ikke spilt på radio, feile låter kommer til finalen, hvordan skal det gå med oss hvis diverse av årets finalelåter vinner osv. osv.

La oss istede være postive. Det kommer til å bli en veldig flott finale og det kommer til å bli valgt en flott vinner. Og når dessverre Stella pga forståelige årsaker måtte melde avbud som pauseunderholder kunne det vel neppe vært en bedre erstatter enn Alexander Rybak. Jeg gleder meg til lørdag jeg!

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.