Så seiler vi til finalen

Og som dere sikkert har fått med dere fikk seilkvinnen Lise Karlsnes hevet seg med på MGP-båten i siste sekund. Etter min mening en helt grei passasjer å ha med, ikke mitt førstevalg som nok hadde vært Marthe Valle, men Lise er så absolutt ingen dårlig erstatter hun nei. Og vi trenger partygirls på MGP-båten!!!!!

Vi fikk også avslørt hvem som satt i juryen og det var stort sett personer allerede involvert i MGP-prosjektet. Hadde kanskje ventet meg en litt mere uavhengig jury, men okkesom godt valg av dem!

Det er en del styr om at låtene ikke blir spilt på radio og en del mener at de største favorittene til å vinne er ganske så sjanseløse når vi kommer til Baku. At radioen ikke vil spille musikk som er i skuddet akkurat nå er i grunn ikke noe stor nyhet, det får de ganske ofte klage på. Synd for artistene at en låt de har lagt ned så mye tid og energi i blir ganske så ignorert av radio-Norge. Egentlig ganske uforståelig all den tid mye av musikken i MGP ikke skiller seg så mye ut fra det man vanligvis hører på radio.

Og når det gjelder Norges sjanser til avansement fra sin semifinale der det er Øst-Europeisk dominans? Vel. la oss høre alle konkurrentene først, og se dem på scenen, da kan vi snakke. Uansett hvem som vinner på lørdag kan jeg på vegne av Grand Prix-klubben love full støtte fra oss i Baku. Heia NORGE!!!!

Mange er skuffet over at «feile» låter har gått videre til finalen og det kan jeg også forstå, men slik er stemmedemokratiet. det er antall ganger man stemmer som teller, ikke hva noen forståsegpåere eller du selv mener om låten.

Uansett min finaleliste hadde sett slik ut hadde jeg hatt eneveldig MGP-makt:

1 The Canoes
2 The Carburetors
3 Minnie-Oh
4 Rikke Normann
5 Isabel Ødegård
6 Kim Andre Rysstad
7 Nora Foss Al-Jabri
8 Marthe Valle
9 Tooji
10 Rikke Lie

Med andre ord en litt mere rolig affære enn det vi får på lørdag og jeg hadde vel blitt overlykkelig hvis Marthe Valle hadde gått av med seieren, men det vil ikke skje og jeg er like glad for det. Jeg har ikke bestemt meg enda hvem jeg faktisk kunne tenkt meg skal vinne på lørdag, må tenke litt mere på det.

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.