Da får man tippe på delfinale 2.

Da er det snart klart for delfinale 2 og siden det er såpass nært Oslo sitter jeg i salen denne gang. Alltid mere gøy å oppleve det live enn foran en TV-skjerm. Rent TV-messig får man håpe på at lysmannen har skiftet fra 40-watts pærer til 60-watts pærer slikt at artistene på scenen kommer bedre frem. Jeg får si noen velvalgte ord om denne ukens artister.

Sang 1 – Cocktail Slippers

Festlig rockelåt, selv om den kanskje er litt seig og ikke kommer helt i gang. Men, dette er fargerike jenter så da får jeg vel ett fargerikt show da som jeg liker så godt. Flott åpning på showet i Larvik blir det uansett.

Sang 2 – Isabel Ødegård

En deilig behagelig litt slentrende ballade med litt country-undertoner. Blir muligens ansett som litt vel kjedelig i ett TV-show på en lørdag, men en flott fremføring kan lokke frem stemmene fra de som liker slik musikk.

Sang 3 – Tommy Fredvang

Fullt kjør fra første tone og dette tror jeg kan slå ann blant publiken. Kanskje ikke den mest originale poplåten, men Tommy har lovet meg fullt trøkk fra scenen og du kødder ikke med GP-klubben altså.

Sang 4 – Rikke Lie

Så roer vi ned nok en gang, de som måtte tro at låtene kommer tilfeldig i en delfinale må tro om igjen. Flott låt med masse melankolske undertoner som jeg bare elsker. Men, Rikke må levere stemmemessig og vi satser på at hun gjør det da.

Sang 5 – Malin

Så har hun blitt voksen og velkommen inn i de voksnes rekker skal du være. Ungjentepop så det holder og helt klar av det ganske så bra slaget. Men, det må være ett ungdommelig show på scenen skal dette bli 100% godtatt.

Sang 6 – Plumbo

En liten touch av Irland i åpningen av sangen, men så er vi rett hos Ola Dunk. Dette er en låt til å bli glad i og hva er nå feil med litt selvskryt. Men, jeg er spent på om de gjør seg på TV og om de klarer det favorittpresset de har fått på seg.

Sang 7 – Minnie-OH

Så er vi på teckno-kjøret og dette er etter min mening helt greit, selv om låten etterhvert blir en smule kjedelig. Jeg satser på at den gjør seg så mye bedre visuelt på scenen, jeg har store forventninger her til akkurat det.

Sang 8 – Rikke Normann

Så ender vi opp på partykjøret da. Rikke gjorde en flott figur i fjor og det er vel ingen grunn til at hun ikke skulle gjøre det i år heller. Dog, synes jeg at låten ikke klarer å ta helt av denne heller. Må se den på scenen ja.

Så skal det gjettes hvilke tre låter som går videre. Jeg hadde 2 rette sist og skal vel i grunn være fornøyd om jeg klarer det samme denne gang.

Jeg tipper på Plumbo, Malin og Tommy Fredvang. Rett og slett da de er de mest kjente som deltar. Enkel matematikk.

Hadde jeg vært eneveldig hersker hadde Isabel og 2 ganger Rikke gått videre tror jeg.

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.