Når starter Norge i semifinalen?

Da er det faktisk trekning til semifinalene og hva skal man si?

De to som leder showet er sånn passe god i engelsk og den mannlige prøvde seg akkurat på tysk……tvilsomt….

Først skal borgermesterene fra Düsseldorf overlevere GP-nøkkelen til borgermesteren i Baku. Og nok en gang er det en del tvilsom engelsk ute og går, men de tar det på sjarmen. For øvrig er borgermesteren i Baku over ett hode lavere enn hans Düsseldorfske kollega så en tekniker måtte rushe inn og justere ned mikrofonen og engelsk kan han heller ikke. Skjønner også at aserbaidjansk nok er ett vanskelig språk å lære. Og nå har borgermesteren holdt på lenge nok, det er ikke måte på hvor mye vi som skal dit vil trives……og takk til deg.

Og så er det vår gromgutt Jon Ola Sand som skal si noen velvalgte ord. Og nå skjer det ting, her starter vi trekningen ganske så kjapt, måtte ha en nordmann med før det bli litt action her.

I dag er den enda ikke ferdig bygde hallen Baku Crystal Hall godkjent som arrangørhall så her vil de lukte nytt når vi kommer til finalene i mai.

Og endelig skal det trekkes. Spania, Italia og Aserbaisjan vil stemme i semifinale 1 og Frankrike, Tyskland og Storbritannia vil stemme i semifinale 2.

Mens vi i Norge da vi gjorde det samme hadde en staut politimann som tok seg av dette har man her ganske så sevy damer ja.

Så skal det avgjøres skal det avgjøres hvilken semifinale som skal ha 19 deltagere og det ble semifinale 2. Da håper vi altså at Norge trekker semifinale 1 som blir bitte litt lettere.

Island skal delta i første halvdel av 1.semifinale. Sverige fikk siste halvdel av 2.semifinale. Danmark får siste halvdel av første semifinale. Finland fikk første halvdel av 1.semifinale noe som betyr at Norge synger i semifinale 2. Og vil gjøre det i siste halvdel av denne semifinalen. Da ble ihvertfall økonomiansvarlig glad, her sparte de tre dager med hotellutgifter.

Vi vil altså møte Sverige i en semifinale for første gang på noen år. Andre vanligvis sterke land vi møter er Serbia, Ukraina, Armenia, Georgia, Tyrkia og Bosnia. Dessuten må vi måle krefter mot Portugal, Malta, Makedonia, Hviterussland, Nederland, Bulgaria. Slovenia, Estland, Slovakia, Kroatia og Litauen.

Nok en gang en ganske så østlig gruppe så dette kan bli tøft, med mindre vi stiller med noe veldig øst-vennlig da….

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.