Dommen over delfinale 1

Som sjef i GP-klubben må man stille opp på litt og hvert av diverse GP-arrangement og for de som fulgte med på kveldens show nevnte de en fest på Hard Rock-cafe i Oslo og ja du gjetter riktig der var jeg. Sammen med en god del av neste ukes delfinalers deltagere. God stemning ble det, og takk til Cocktail Slippers som holdt festen.

Men, det er nå showet jeg skal bedømme nå da. Kjekt at Marthe Stokstad er tilbake, hun har ett smilende og fast grep om programlederrollen og pen i tøyet var hun også. Og Per Sundnes er seg selv lik slik vi liker han så godt. Scenen var flott den, men jeg synes nå at de kunne spandert noen kroner mer på lyssetting, den ble til tider vel mørk og noen av artistene forsvant litt på scenen.

Over til låtene jeg slenger ut terningkast for låt, fremføring og kostyme.

Låt 1 -Irresistible
Sang 5 Fremføring 3 Kostyme 3
Veldig kul låt, men jeg hadde ventet meg mere bevegelse av jentene her. De blir litt stive i bevegelsene, dansen blir veldig stakkato og når scenen er så mørk og kostymene så mørke funker det ikke så bra dessverre. En liten skuffelse dette, men låten vil fungere på dasegulvet da.

Låt 2 – Kim Andre Rysstad
Sang 6 Fremføring 6 Kostyme 2
En utrolig vakker sang og Kim Andre fremfører den på en aldeles fantastisk måte. Dette rørte meg virkelig og dette ble min favorittlåt i kveld. Så får det være så at jeg synes han i ett mørkt kostyme forsvant litt på scenen. Det er ikke nok med en julelyslenke på scenegulvet liksom.

Låt 3 – Reidun Sæther
Sang 5 Fremføring 6 Kostyme 4
Hadde jeg kunne sunget slikt etter 5 uker i nesten total stillhet skulle jeg holdt kjeft med en gang. Kjempeflott fremføring av en ganske så standard GP-schlager, men dette naglet Reidun. Kjolen var kul nok den også, men den kunne vært litt mere glam da.

Låt 4 – Rudi Myntevik
Sang 2 Fremføring 3 Kostyme 4
Grei nok fremføring, men den klarer ikke helt å fange min interesse. Det ble rett og slett en smule intetsigende. Men, han var kjekk i tøyet da, plusspoeng for det.

Låt 5 – Lisa Stokke
Sang 3 Fremføring 6 Kostyme 6
Selv med gull i røsten og kveldens kuleste gullkjole så klarte ikke Lisa å gjøre gull ut av denne gråsteinen av en låt. Den ble for ordinær og tja det straffer seg i lengden det. Men, for en lekker kjole da.

Låt 6 – United
Sang 3 Fremføring 3 Kostyme 3
Sjarmerende fremføring til tross, dette er en veldig rotete låt som aldri klarer i bli helt bra. Og når fremføringen er rotete også så blir det som det blir. Kostymemessig likte jeg gutta, men Benedikte Adrian hadde en lite bom spør du meg.

Låt 7 – Nora Foss Al-Jabri
Sang 6 Fremføring 6 Kostyme 6
Tja hva skal man si, en innertier dette her. For en stemme til en jente som ikke har fylt 16 år enda. Nora kommer til å nå langt som artist og dette kan bli en flott start for henne. Pen kjole hadde hun også, men jeg har sett bilde av en annen kjole som var aktuell for henne og den var enda finere.

Låt – 8 The Carburetors
Sang 6 Fremføring 5 Kostyme 4
Nok en kul rockelåt i GP-sirkuset og gutta leverer varene så det holder. Dette er hardt, kult og gutta selv ser jo tøffere ut enn selveste toget. Litt dølle skinnjakker, kunne vært en smule tøffere akkurat de da.

Før resultatet ble lest opp trodde jeg at Lisa, Nora og The Carburetors skulle gå videre, men jeg viste at Reidun ville bli en sterk utfordrer. Og det var i grunn de tre som leverte varene best og samtidig hadde det beste låtgrunnlaget som gikk fullt fortjent videre.

Vi gleder oss til fortsettelsen og i Larvik sitter jeg i salen.

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.