Delfinale 1 hvem går videre?

Da må man vel tippe hvem som går videre i første delfinale.

Irresistible m/Carl Pritt:

Kul, tøff og moderne start på årets norske finale. Slikt kan fungere i Norsk Grand Prix hvis de leverer på scenen, de har hatt noen måneder å øve på så vi satser på at de levere sakene sammen med Carl Pritt som er en veldig kjent tysk rapper vistnok.

Kim Andre Rysstad:

Så roer vi helt ned og du verden så deilig og avslappende denne sangen her. Nydelig sang og med et flott snev av melankoli og norsk folkemusikk. Men, for noen kan kanskje dette bli litt vel stillestående og kjedelig for å kunne sanke mange nok stemmer.

Reidun Sæther:

Sliter med stemmen vistnok, og dette er dessverre ikke låten for en med stemmeproblemer. Ellers er dette en låt man hører et dusin av hvert år i svenske delfinaler så her må det leveres skal det være en sjanse. Men, låten i seg selv er kul den da.

Rudy Myntevik:

I mine ører er dette radiomusikk og den klarer ikke helt å feste seg hos meg, til det er den altfor anonym og intetsigende. Men, har Rudy sjarmen inne så kan det være en sjanse. Dette er dog musikk som mange liker, ikke meg inkludert da.

Lisa Stokke:

En veldig ordinær ballade, men Lisa tror jeg har det i seg til å gjøre det maksimale ut av nettopp en slik låt. Og Lisa er vel den med høyest kjendisfaktor i denne delfinalen så det hjelper vel også litt til. Og hun skal stille med gullpaljettkjole da….

United:

En rap-låt i en litt uformelig versjon. Her har de mikset ganske så mange stiler i en og låten blir til tider en litt rotete mix av litt og hvert. Men, det svinger av den og de har jo en Grand Prix-stjerne i sin midte og det skader som kjent aldri.

Nora Foss Al-Jabri:

Det formelig oser Disney-film ut av denne og hadde man ikke vist bedre hadde man begynt å lure på hvilken film denne låten var fra. Leverer Nora sakene kan dette nå langt det og hun er vel kveldens søteste og det skader heller aldri.

The Carburetors:

Endelig litt skikkelig rock og tøff fart i finalen. Jeg er og blir en skap-rocker så dette går rett hjem hos meg. Og siden de har holdt på i 10 år så burde de ha rutinen inne, men husk gutter TV og rockescene er ikke helt det samme. Dere er på TV altså.

Tre av disse går altså til finalen og jeg tipper på Lisa, Nora og The Carburetors. Mest usikker er jeg på Lisa og om Kim Andre hadde tatt hennes plass i finalen hadde ikke jeg skreket opp om det.

Ellers så hadde jo forprogrammet til Jan Åge Fjørtoft premiere i går og på Grand Prix-skalaen får han en 10’er fra meg. 12’eren er reservert det ordentlige showet nemlig, men uansett flott program og Jan Åge er definitivt inne i Grand Prix-varmen.

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.