Så er vi igang!

Da har man nok en gang fått lov til å være eksklusiv og fått høre alle årets 24 MGP-låter en liten uke før resten av Norge får tilgang til dem. Takk til Per Sundnes for velviljen han som alltid viser oss i GP-klubben.

Skal ikke røpe hvordan noen av dem er, men overrasker kanskje ikke når jeg sier at de som håper at Petter Øien og Bobby Bare skal synge en technolåt blir en smule skuffet. Og Lisa Stokke skal nok heller ikke synge en deathmetal-låt.

Men, her er det noe for enhver smak. Alt fra ganske så erketypiske GP-ballader til det mere rockete. Og for de med dansefot så er det en god del partylåter på årets MGP-CD som slippes neste mandag faktisk. Løp og kjøp!!!!

Det mest oppsiktsvekkende i år er vel faktisk at det i år er meget vanskelig å tippe en åpenbar vinner etter å ha hørt alle låtene. Jeg håper og tror at det kan bli en smule spennende i år. (Det har jeg vel sagt i alle år og tatt feil da…) Nå skal det sies at nå har jeg bare hørt låtene, straks de blir fremført på scenen og får en visuell bakgrunn endrer jeg som oftest mening om låtene.

Og ifølge Per Sundnes har vi mange kule sceneshow å se frem til, så da er det offisielt bare å glede seg til neste måned. Det er en måned og en dag til den norske finalen nemlig i dag.

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.