Lufta har ikke gått ut av ballongen

De som tror at norske fans har murt seg inne på hotellrommet og sitter og sturer tar fullstendig feil. Tirsdag 10.mai vil nok ikke gå inn i historien som en av mine favorittdager , men nå har vi ristet skuffelsen av oss. Og da vi var på russisk fest igår ble jeg nesten litt sint da de spilte Haba haba. Absolutt alle danser når den låten spilles og da blir jeg litt sint over det faktum at Norge ikke gikk videre. Vel, vel, man får ikke gjort noe med det.

Sånn etterhvert kom alle som ville det inn på den russiske festen og her var det ganske mange glade nordmenn som slo seg løs. Og den russiske artisten hadde naturligvis bedt Alexander Rybak om å opptre. Tar jeg ikke helt feil starter han med «Roll With The Wind» før han slo seg løs med «Fairytale». Og tidligere Grand Prix-vinnere mister ikke akkurat populæritet med årene. Til slutt kom Alexej inn på scenen og han og Alexander gjorde en akustisk fiolinversjon av årets russiske låt «Get You». Unikt øyeblikk med andre ord.

Festen fortsatt ut i de sene nattetimer, men som det heter: What happens in Vegas, stays in Vegas……..gøy var det okkesom.

Snart er det siste gjennomkjøring for andre semifinale. Kommer tilbake om jeg endrer mening om hvem som går videre ikveld.

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *