8 av 10 rett – ikke verst

Da fikk jeg 8 av 10 rett og jeg tippet på Bulgaria mer etter hjerte enn hjernen og skulle vel satt Moldova der. Og gikk glipp av 9 av 10 rette.

At Slovenia knep en av de 10 plassene derimot var en ganske så stor overraskelse etter min mening. Akkurat den sangen tror jeg det er få som har tippet til finalen. Og skal jeg til Slovenia neste år blir det etter eget valg og ikke det europeiske publikummets valg uansett.

I bunn og grunn må man kunne si at det ikke akkurat skriker vinner av noen av de 20 låtene som har tatt seg til finalen. Helt klart en del gode låter, men jeg savner en skikkelig knallåt som oser VINNER.

Har en følelse akkurat nå av at det blir et Big-5 land som gjørt det igjen og at kampen vil stå mellom Storbritannia og Frankrike. To melodier som er totalt forskjellige og dermed sanker stemmer fra vidt forskjellig publikum. Så spørsmålet vil være hvem av dem som har størst. Og da snakker jeg om publikum og ikke noe annet.

Kunne vel i grunn tenkt meg på etterpåfesten for andre semifinale, men der slipper bare medlemmer av delegasjoner fra de landene som har vært med ikveld. Det er faktisk så mange reguleringer og segregering av oss her at vi kaller det Eurovision-apartheid. Men, man finner vel noen andre og feire med.

Og til lørdag viser vi storsinn og heier på våre 4 nordiske venner (og andre land vi måtte finne på å like).

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *