Ny dag og nye muligheter

Da har man våknet etter skuffelsen igår. Egentlig er det noe imeg som håper at gårsdagen bare var en ekkel drøm og at jeg snart skal våkne og det fortsatt er tirsdag og semifinale 1 kan sendes på nytt og vi får det ordentlige resultatet.

Men, det kommer nok ikke til å skje er jeg redd. Uansett jeg tror de aller fleste i Norge er stolte av den måten Stella representerte oss på. Makan til sjarmerende og positiv jente skal man lete lenge etter og her har vi en artist som vi vi lfå høre mye til de neste årene garantert.

Etter at vi røk ut fikk jeg mange trøsteklemmer fra mine Grand Prix-venner fra hele Europa. Hva skjedde?, var gjengangerspørsmålet fra alle. Og ja man kan undre seg over hva som skjedde.

Tidlig startnummer gjorde nok sitt, men jeg tror vel egentlig at hovedproblemet om man kan si det slik er at Haba Haba ikke er en tirsdagslåt. Det er vel en viss fare for at endel av de som Haba Haba kunne ha forventet stemmer fra, nemlig unge mennesker hadde gått å lagt seg siden de tross alt skulle på skolen dagen etter. Det faktum at hele 4 rolige låter gikk videre tyder litt på akkurat dette.

Det skal bli spennende å se etter finalen på lørdag hvilken plass Norge kom på i semifinalen. Ting tyder på siden EBU har sagt at selv med en tolver fra Spania som hadde dårlig lyd under Norges fremføring ikke hadde gjort noe fra eller til så er den poengsummen vi fikk i god avstand fra den man hadde trengt for å gå til finalen.

Nå skal det for min del heies på Sveits og Frankrike i finalen og senere i dag skal jeg se gjennomkjøringen for andre semifinale og finne ut hvem jeg liker der.

Gårdagens morsomste stod svenske Expressen for, de skriver nemlig:

Jag är mycket besviken. Det fins mins nio låtar som var sämre enn Norges. Detta skulle inta vara möjligt, säger Morten Thomassen, Norges motsvarighet til Christer Björkman, til Dagbladet.

Jeg tror nok ikke Per Sundnes mister jobben og jeg får den istede, selv om jeg naturligvis skulle vurdert ett slikt tilbud fra NRK.

Vi å ikke glemme etter at de største skuffelsesbølgene har lagt seg at Haba Haba vant overlegent i den norske finalen og at låten har vært nummer 1 på VG-lista. Det er det ikke mange norske GP-vinner som har opplevd faktisk.

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *