Party party

Da jeg skrev mitt forrige blogginnlegg trodde jeg faktisk at jeg ikke skulle på åpningsfesten, man hadde ikke billett til det arrangementet, kun billett til presseområdet der man kunne se på artistene gå opp den røde løperen. Og der stilte man se da opp. Landene entret festen i startrekkefølgen så Norge var land 2 ut og kom dermed ganske så tidlig på festen. Vi hilste på Stella og teamet og ønsket dem lykke til på festen.

Man har da vært noen år i dette gamet og blitt kjent med masse hyggelige mennesker fra rundt omkring i Europa. Og av og til er beskjentskap ganske så verdifullt så da den greske delegasjonen kom og en av våre venner der så at vi ikke skulle på festen så dukket det plutselig opp to adgangstegn til festen. Og vips så var man innenfor. Man, fikk dog ikke gleden av å gå opp den røde løperen, men man kommer langt med en sideinngang.

Man pynter seg ikke plagsomt mye for å se på folk gå opp en rød løper så derfor skilte man seg muligens litt ut klesmessig på festen, men det la ikke en demper på festen fordet. Og man måtte da hilse på vår representant:

Uansett hvor Stella er stråler hun og det er faktisk de andre artistene som kommer til henne. Jedvard fra Irland kom løpende bort og satte igang med å synge Haba haba med en gang. Og da Stella var på vei til inn i konsertsalen for den offisielle velkomsthilsenen fra borgermesteren i Dusseldorf dumpet hun bort i Blue, og jammenta begynte ikke de også å synge på Haba haba. Utrolig kult:

Nevnte jeg at da Stella gikk opp løperen brukte hun lang tid da alle de tyske TV-stasjonene som stod langs løperen ville ha intervju med henne. Det var ikke mange artister som fikk den æren. Alt i alt tror jeg Stella og teamet hadde en flott fest og nevnte dame tilbrakte laaaang tid på dansegulvet. Men, heldigvis i dag har de fridag ihvertfall frem til de skal grille utpå ettermiddagen engang. Så de skulle ligge lenge i sengen sin i dag fortalte de oss.

Selv har jeg alltid hatt lyst til å treffe Dana International og fått tatt ett bilde av henne sammen med meg og her er det:

I dag er det Dusseldorf maraton så jeg tror jeg skipper å dra til hallen i dag. Halvveis inne i Dusseldorf-oppholdet passer det med en rolig dag og jeg må dessuten fordele alle billettene til den norske fansen som har kommet og er på vei til Dusseldorf.

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *