En uke til det braker løs

Her sitter man fortsatt med påskestemning (i den grad 20 grader + gir en det) og det er litt utrolig å tenke på at bare en liten uke unna er det fullt kjør for Stella og første øving for henne.

Naturligvis vil undertegnede være tilstede allerede neste søndag og jeg gleder meg vilt til å se hvordan Stella og NRK-teamet har forbedret nummeret.

De siste ukene før det braker løs diskuteres det vilt og temmelig hemningsløst om hvem som skal vinne og for de fleste deltagerlandenes del om hvorvidt de kommer til finalen eller ikke.

Mange skuler til bookinglistene der Norge har falt litt nedover siden vi entret den på toppen da vi hadde valgt vår låt. Nå ligger vi sånn cirka på 9-plass uten at det i grunn betyr noe som helst. Så ett intervju med Dana International på nettet og hun kunne fortelle at hun var på 6.plass på bettinglistene før øvingene startet, datt ned til 13.plass da øvelsene startet. Men, som hun så elegant sa det, dere husker hvem som fikk 1.plassen.

Grand Prix-klubbene rundt omkring i Europa stemmer på sine favoritter og der ligger Norge også på 9.plass.

Når øvelsene starter neste søndag vil det nok bli endel rokkeringer på disse bettinglistene. Noen bidrag har plutselig blitt mye bedre og noen av favorittene vil vi seriøst lure på hvorfor vi så på dem som favoritter.

Og hvem dette blir, jo det er litt av den magien som det er ved å være tilstede på øvingene. Vi hører hvem som sliter med stemmen, vi ser hvem som har dårlig kameratekke osv. Vel, jeg må vel inrømme at i fjor var det en som lurte meg. Tyske Lena virket ganske så usjarmerende på alle øvingene og også på generalprøvene før finalen. Men, tror dere ikke dere dama tok frem sjarmekortet under selve fremføringen i finalen. Og det virket, sjarmen var nok er ikke så liten del av seieren hennes.

Og når vi snakker om sjarme, det er også ett av Stella’s sterkeste kort og for meg er det den faktoren (sånn bortsett fra fengende låt og blendende vakker artist da) som vil gjøre at Norge går til finalen. Og kommer vi dit kan alt skje.  Uansett, jeg håper Stella har ladet alt hun har av batterier i påske, om en uke er det fullt kjør i to uker.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *