Grand Prix-treff

Så har Grand Prix-klubben hatt sitt årlige vårtreff der vi har konsentrert oss om å se på forhåndsvideoene til alle årets låter.

Vi later som om vi er den norske juryen og i fjor klarte vi å gi Sveits seieren med en låt som fikk minst poeng av absolutt alle land i fjor. En smule pinlig kanskje, så i år for man håpe på at man treffer en smule bedre. Vår topp-5 liste er:

5.plass Bosnia & Hercegovina

4.plass Ungarn

3.plass Storbritannia

2.plass Sverige

og til slutt

1.plass til Frankrike.

Veldig kjekt siden det er min favoritt også i år. Vi er nesten enstemming om at Stella går til finalen og her tipper vi på at hun får en 7.plass. Det er enda noen uker til vi vet om hvor rett vi fikk her.

De to siste årene har vi dessverre ikke fått besøk av årets norske representant og det skulle vi egentlig ikke få i år heller trodde vi inntil noen dager før treffet, men man har da kontaktene i orden så Stella kom hun. Jeg viste at hun var en sjarmbombe fra før av, og da hun selv fortalt at hun hadde selv bestemt at GP-klubben skulle hun besøke så skinner nok sjarmeglorien hennes enda sterkere. Vi fikk litt insiderinfo om de endringer som er gjort på låten, fremføringen og kostymet, men synd på dem som ikke var der. Denne infoen var kun for de som var der gitt.

Måtte jo ta ett bilde sammen med gromjenta vår:

Morten og Stella

Alle på treffet ønsket naturligvis Stella all mulig lykke og hell i Düsseldorf og noen av oss som skal heie på henne der har lovet henne å stille med norsk og kenyansk flagg og det gledet hun seg vilt til.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *